Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Fasxia Car Audio Cadru Radio Auto Fascia,navigare gps măștii panoului este potrivit pentru 2009 KIA FORTE COUPE, 2DIN (UV SILVER BLACK)

    (1) 5
(1 Recenzii)

255.44lei 224.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u31048

Descriere Produs:

1.Fascia este potrivit pentru 2009 KIA FORTE COUPE, 2DIN(UV SILVER BLACK) 2.Culoare: Gri sau negru (Gri este un gunoi întuneric, nu se potrivesc exact original argint tabloul de bord, vă rugăm să acorde o atenție) 3.Material: ABS 4.Dimensiuni de instalare: 3 tipuri de dimensiuni 1) din Dublu dimensiune: 173x98mm 2) din Dublu dimensiune: 178x100mm 3) din Dublu dimensiune: 178x102mm vă Rugăm să verificați și să ne sfătuiască ce dimensiune ai nevoie, atunci când achiziționați.Dacă nu există nici o instrucțiune de la comanda, va vom livra dimensiunea în funcție de stocul nostru. 5.Made in China, de bună calitate 6.Mai mult de 1000 de modele de fascia, mai multe modele si cantitati va rugam solicitare noi.O cantitate mai mare, preț mai favorabil.

Plata:

* Vă recomandăm ESCROW sigură metodă de plată. (În prezent, ESCROW accepta folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.) *Ar trebui să vă doriți să plătiți prin alte metode de plată, vă rugăm să contactați cu noi. *Plata trebuie să fie primite în termen de 3 zile după ce-l cumpere.

Transport:

*Transport gratuit este livrat prin Post Air Mail.Este ieftin, dar poate fi lent, și informații de urmărire nu poate fi arătat on-line imediat.Mai lungă de timp poate ține 60-90 de zile pentru transport.Va rog asteptati coletul cu răbdare, vă mulțumesc. *Dacă sunteți de urgență pentru a primi produsul, vă rugăm să contactați cu noi pentru mai rapid de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, TNT, etc. * Pentru defecte de produs cauzate de transport,nu putem acoperi responsabilitatea,deoarece este fabricat din plastic,vom încerca să împacheteze bine, dar dacă a fi puternic atacat în timpul tranzitului,nu putem garanta.Dacă vă este frică de acest lucru,vă rugăm să nu cumpere,atunci Când vei ajunge pachetul,este borken, vă rugăm să refuze de a primi.

Tag-uri: kia forte din piele cadru, kia forte android cabluri, kia forte android adaptor, toyota forte radio android, kia forte oglindă, kia forte servetele, ossuret radio android, kia forte 2012 cadru, kia forte instrument, kia sistem audio.

  • Numele Modelului: FH020014
  • Tip De Material: ABS
  • Dimensiune: 2 din
  • Nume De Brand: FHTG
  • Caracteristici Speciale: Radio installtion
  • Articol Greutate: 1kg
  • An: 2009
  • Tip De Element: Măști
image

Ben Reese94

5
2022-01-09

“Un vânzător simpatic, include un buton de titular în set! (pentru mine a fost important), de calitate, la 4-, există bancuri de pe cadru, dar aproape nu se vede. a fost un cadru de aproximativ o lună. ”

Adauga Comentariul Tau Acum