Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Chen Dafa s-a Pierdut Pădurea Pulbere de Aur de Culoare de Cerneală "Regina cea Rea" 7ml /30ML Pictura de Mână Baie Stilou Cerneală

    (0) 0
(1 Recenzii)

50.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3094

Pachetul Inclusiv:

1bottle x cerneală color (7 ml/30 ml per flacon)

Pur Handmade și de înaltă calitate

Sfaturi:

1.Se potrivesc pentru perie stilou, baie pix,stilou cu peniță de mărime>=0,5 mm.

2,Pentru că cerneala conține pulbere, pls se agită înainte de a scrie.

3. Pentru că asta este praf de cerneală, dacă doriți să obțineți o mai bine scriere efect, trebuie să utilizați hârtie specială , ne poti contacta pentru a cumpăra dacă ai nevoie.

Chen Dafa este pierdut în pădure "regina cea rea"

Culoarea de fundal nu este atât de negru pur, care este violet închis, gri.Pulberea de aur prezintă albastru și violet polarizare la unghiuri diferite.

În multe basme am auzit când eram copil, era o regină malefică.Au fost crud, ipocrit și vicios.Alții au fost mai frumoase decât ei înșiși și a vrut să o omoare; Au o ranchiună împotriva altcuiva mama lui și vrea să-și ucidă fiica.Pe scurt, mintea este mai mic decât vârful unui ac, și rău este mai mare decât cerul.Mai târziu, când am crescut și s-a uitat la aceste povești, am confirmat că o astfel de persoană plină de ură a fost atât de săracă pentru un astfel de moment.

Tag-uri: pen noor desen, eraser cer înstelat, inox stilou, motorola stilou de aur, legendarul cerneală tatuaj, islamic cerneală tatuaj, servieta caligrafie chineză, chinesd setul de caligrafie, cerneala albastru negru sticla japonia, jacheta de strut tapiterie.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: CDF008
  • Nume De Brand: oramile

Adauga Comentariul Tau Acum