Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Tuya Inteligent Zigbee 3.0 Priză 16A UE de Evacuare a Energiei Monitor Socket 3680W Metru de Voce de Control de la Distanță de Lucru Cu Alexa Tuya Hub

    (0) 0
(1 Recenzii)

97.93lei 56.81lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u30417

Descriere:

Tuya ZigBee 3.0 Smart Power Plug 16A Wireless App Control de la Distanță Voce Soclu de Energie Monitor Lucrări de Evacuare cu Alexa de Start Google

Element Descriere

App De Control De La Distanță

Folosind smartphone-ul sau tableta de control de la distanță inteligent ZigBee priza de putere prin aplicație gratuită de Viață Inteligentă sau TuyaSmart de la oriunde și oricând.Ușor pentru a controla aparatele de acasă.

Control Vocal

ZigBee smart plug socket este perfect compatibil cu Amazon Alexa, Google Acasa.Pur si simplu da o comandă vocală, să-ți Alexa sau Google Asistent Acasă pentru a controla dispozitivele dvs. atunci când sunteți pe du-te.

Monitor De Putere&Funcția De Sincronizare

Acest smart power plug ar putea oferi rapoarte în timp real, pe cat de multa energie electrocasnice consuma.Este foarte bună pentru tine de a stabili un program pentru a activa/dezactiva dispozitivele în mod automat de către aplicație.Ajutându-vă restrangerii eletricity facturile.

Funcția De Partajare

-Un robinet pentru a partaja smart plug cu un membru al familiei dumneavoastră de aplicație pentru a elimina plus procesele de configurare.

Scenariu Inteligent

A crea propria scenă pentru a declanșa ON/OFF electrocasnice de plecare modul, modul acasă, temperatură, umiditate, sau alte condiții.

Tuya ZigBee Hub Necesare

Un Tuya ZigBee hub este o necesitate pentru ZigBee smart switch pentru aplicația de control de la distanță și de control vocal.De asemenea, puteți conecta alte Tuya ZigBee produse cu hub-ul pentru a realiza un complet sistem home inteligent pentru casa ta.

ZigBee UE Smart Plug ● O cheie on/off Sincronizare on/off Set întârziată sarcini

Caietul de sarcini:

În timp Real de curent și de tensiune, sisteme de măsurare a puterii

Putere de intrare: AC 85~240V 50/60Hz

Curent maxim: 16A

Consumul de energie în Standby: 0,5 W

Temperatura de lucru: 0°C~40°C (32°F ~ 104°F)

De lucru umiditate: 20% ~ 85%

Frecventa Wireless: 2.4 GHz

Protocol Wireless: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4

Wireless distanta: 55M

Pachetul Inclus:

1*Smart Plug UE

Tag-uri: scholl ue plug, zigbee plug br, coolcam soclu, tuya zigbee viteze, emylo contor de energie, prize smart auto, aqura zigbee plug, split de perete autocolante, multi rundă plug, zigbee soclu 6.

  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: Casa Inteligentă
  • Curent nominal: 16A
  • Cerere: Rezidențiale / De Uz General
  • Caracteristici: Wireless
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: Runda
  • Tip De Instalare: Montat Pe Perete

Adauga Comentariul Tau Acum