Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Petrecere de Copii Favoarea Set Pressable Frământa Spinner Orbita Inel Cube pentru Copii Adulți Presiune Anxietate Gyro Spinner Jucărie

    (1) 3
(1 Recenzii)

23.16lei 11.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u29200

Caracteristici:

Portabil Jucării: dimensiuni Mici poate fi ținut în mâini,care este potrivit pentru birouri, biserici, biblioteci, stații, cursuri de educație specială, fizioterapie sau scop educativ.

Aplicabile pentru Diverse Persoane: Aplicabile pentru diverse persoane, cum ar fi lipsa de concentrare, și autism, care pot îmbunătăți și de a ajuta de zi cu zi scuti de stres și iritabilitate, și de a îmbunătăți concentrare.

Materiale de înaltă calitate: din clasa alimentare de înaltă calitate ABS material plastic, non-toxic și eco-friendly materiale,BPA free, care sunt sigure pentru a juca.

Relief de stres Kituri: Ajuta la eliberarea de stres roll-l între degetul, echipat cu pressable de sus cu o mai bună efect de relief, care, de asemenea, util pentru copii,copii mici stimularea creierului jucărie și de bună jucărie de învățământ seturi de joc.

Mai buna Alegere pentru Copii sau Adulti: Potrivit pentru copii și adulți, cadouri aniversare, cadouri de Crăciun, și mai ales de relief de stres jucării sau pentru desktop joc.

Pachetul Include:

1Set Frământa Spinner

Tag-uri: anuotong frământa spinner, jucarii sexy womman, yijie frământa spinner, aztec frământa spinner, inele barbati halo, zirconiu frământa spinner, jucarii sexy convenabil, sexy jucăriile mele, 2017 mens cub, mens inele corc.

  • Gen: Bărbați
  • produs dimensiune: aprox. 3 x 3 x 3 cm/1.18 x 1.18 x 1.18 inch
  • Greutate netă: 22g/0.05 kg
  • Material: Plastic ABS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
image

Kekedu5959

3
2021-09-14

“Nu A Ajuns Niciodată ”

Adauga Comentariul Tau Acum