Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Roșu Catadioptri Spate Reflectorizante Pentru Posturile Poarta Reflectoare De Siguranță Șurub Se Potrivesc Pentru Remorcă, Motocicletă Caravan Truck Boa D4e9

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

9.91lei 5.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u29061

Caracteristică:

1 x triunghi roșu reflectoare pentru posturile poarta, trailer catadioptri spate șurub pe ECE aprobat perfect pentru remorci, rulote, biciclete pentru a crește vizibilitatea.

Îmbunătățită Stancu

Reflectoare înșurubați poate crește vizibilitatea în întuneric de noapte pentru a asigura un condus mai sigur.

Compatibilitate mai mare

Triunghiul reflectoare vine cu oțel inoxidabil, șuruburi și piulițe, care se poate adapta la orice vehicule în toate anotimpurile.

Fără Griji De Garanție

Noi credem în produsele noastre.De aceea ne-am întoarce-le pe toate cu o garantie de 12 luni și să ofere servicii client prietenos.

Caietul De Sarcini:

Material: UV lentile PC

Culoare: rosu

Dimensiune:

partea lungime: 150 mm

înălțime: 136mm

grosime: 10mm

Distanța dintre găurile de fixare: aprox. 70mm

Pachetul De Conținut:

1 x rosu trailer triunghi reflectoare

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Tag-uri: corturi în aer liber trailer, lumini cablaj remorcă, computerul dodge caravan, la lumini led-uri, led-uri de lumină bar lumina de lucru, led e 14 12v, rc 18 trailer, camion trailer cadou, camionul se amestecă, lumina led para de camion.

  • Tip De Element: Lumina Strobe
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum