Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Mini RF Led Wireless Remote Controller Led Dimmer Controler Pentru o Singură Culoare Lumina Benzi SMD5050/3528/5730/5630/3014/2835

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

23.99lei 16.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2825

1 buc Mini RF Led Wireless Remote Controller Led Dimmer Controler Pentru o Singură Culoare Lumina Benzi SMD5050/3528/5730/5630/3014/2835

1 × RF de la Distanță 1 X Mini Dimmer

Descriere Tip: RF de la Distanță fără Fir Mini Dimmer Tensiune: 5V -24V Ieșire Curent: 12A Temperatura de Lucru: -20°C-60°C Dimensiuni: (despre) L34mm x W13mm x H3mm DC Adaptor Dimensiune:5.5 mm*2.1 mm Telecomanda dimensiune: despre L85mm x W40mm x H6mm Telecomanda baterie: CR2025 3V sau CR2032 ( fara baterie) Detalii PE/STANDBY: pentru a activa sau a comuta la modul standby.LUMINA: comutator pentru iluminat static modul de modul dinamic de 20% / 50% / 100% : comuta la 100%, 50%, 25% luminozitate modul de iluminare.MODUL de+ / - MODUL : a comuta la modul dinamic la static modul de iluminare, sau pentru a comuta între moduri de dinamice.VITEZĂ+ / - VITEZA : reglați modul dinamic viteza de iluminat.LUMINOASE+ / LUMINOS : reglați modul de iluminare luminozitate.Aplicații: Singură Culoare 5050 3528 LED Strip

Shenzhen DaYang foto de energie electrică Co., Ltd este un profesionist cu LED fabricarea fabrica.

Producem intensitate mare,fiabilitate și calitate LED-uri.Serviciul nostru este excelent și scopul nostru este de a face clienții au o tranzacție și se simt mulțumiți și confortabil.

Vrem să avem o situație win-win cu clienții,sperăm, de asemenea, stabili o cooperare pe termen lung a relațiilor cu clienții.

Produsele sunt toate detestat înainte de a părăsi fabrica,avem CE,ROHS,SGS certificari.Pe lângă asta,avem ISO2008 certificarea cu succes.

Calificare De Autentificare:

1. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Acceptam, de asemenea, Alipay, West Union,T/T .Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile dupa comanda.

2. Dacă aveți orice problemă cu privire la plată, vă rugăm să ne contactați sau de servicii pentru clienți de Usite.ro.

3. Vă rugăm să petreacă de 1 minut pentru a confirma comanda atunci când primiți elementul în stare bună, pentru că banii sunt transferați în ESCROW, nu ne considerare atunci când se face o comanda.Multumesc!!!

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau poștale.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Dacă vrei să ne faci să declare valoarea de vămuire și a marcat ca un cadou, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine,vom face cum ne-ai spus.Vă rugăm să ia în considerare riscul de vămuire.

3. Vă rugăm să verificați cu țara ta e vamale pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de ofertare sau de a cumpara.

1. Articolele vor fi trimise prin Poșta Aeriană Înregistrată de China sau de Curierat sau Privat Linie.Putem oferi cu număr de urmărire.

2. Elemente mai puțin de 2kg este transport gratuit prin China Air Mail în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea urgent, vă rugăm să alegeți un alt Livrare Expres.

3. Vom trimis ordinele în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata.Toate produsele vor fi detectat 100% înainte de livrare.

4. Am trimis doar ordinele care să fie confirmat de adrese.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.

5. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

6. Dacă nu ați receivered comanda dvs. în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfacția clienților!

1. Toate elementele defecte au 1 ani garanție, și accesorii de doar 3 luni garantie.

2. Toate produsele defecte trebuie să fie raportate și rambursare în timpul perioadei de garanție.Dacă este posibil, vă rugăm să-l ambalaj într-o cutie originală.

3. Nu vom repara și înlocui elementele care sunt afectate de persoane, iar perioada de garanție a expirat.

Dacă te simți mulțumit ,vă rugăm să lăsați 5stele și feedback-ul pozitiv!Acest lucru este foarte important pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!

Dacă găsiți orice problemă cu privire la produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați imediat în loc de a lăsa un neutru&feedback-ul negativ.

Ne vom ocupa cu problemele dintr-o dată, și de a face tranzacții plin de libertate și fericire, cele mai bune urări!

Q: Cum pot obține o reducere?

O:prețul este întotdeauna mai ieftine în magazinul nostru.Și dacă ordinele mai mult de 10 set (cantitatea Totală de un ordin), vă rugăm să ne contactați înainte de plată, Poate putem salva costul de transport maritim pentru tine.

Desigur, va vom oferi mai multe discount pentru o comanda.

Vă rugăm să urmați metoda de mai jos:

1. Face o comandă în primul rând, nu să-l plătească la o dată.

2. Lăsați-ne un mesaj despre comanda cantitatea și metoda de transport maritim.

3. Vom modifica prețul în termen de 24 de ore.

4. Trimite plata.

Q: Ce pot face atunci mult timp a trecut încă nu a primit coletul?

A: Această situație s-a întâmplat întotdeauna.

Când ți-ai găsit de urmărire parcelă informații arată părăsit China continentală sau Hong Kong și nici o informație cu privire local post office-ul, coletul este acum pe drumul spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră.

Dar pentru că oficiul poștal local este prea ocupat pentru a face față cu atât de multe pachete, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

Atunci când primirea de timp mai mult de 10 zile și încă nu ați primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde primirea de timp pentru tine ,încercați să vă ajuta să găsiți un motiv de întârziere și să încerce să rezolve.

Tag-uri: led 3014 12v, xiaomi controlat de la distanță, de la distanță controlate jeep armata, de la distanță controlate t10, h4 controlat de la distanță, banda led 5m 3014 12v, benzi cu led-uri usb rf de la distanță, benzi cu led-uri rf control de la distanță, benzi cu led-uri 3014 12v epistar, bandă led dimmer de la distanță wifi.

  • Modul De Conectare: RF Wireless
  • Produse aplicabile: Lumini cu LED-uri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune de operare: 5-24V
  • Tip Baterie: CR2032
  • Frecvența de oscilație: LED-URI CONTROLER
  • Controlat Metoda: RF Wireless
  • Nume De Brand: GBKOF
  • Tensiune: 12V
  • Butonul Numărul: 11 Cheie
  • Articol: RF Controler cu Led-uri de Culoare Unică
  • Certificare: CCC, ROHS, CE
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Material: Plastic
  • a dus Numele: controler cu led-uri
  • Putere: 72w
  • Numărul De Model: Controler RGB
  • Garanție: 1 an
  • Caracteristici: Mini Telecomanda Dimmer Controlere
  • Distanța De La Distanță: >15m
  • Aplicabile Lumini: bandă led 2835/ 3528/5050
  • Tipul De Semnal: RF
  • Fi aplicabile: petrecere de vacanță, Petrecere, părțile, De Anul Nou
  • Max. Sarcina De Putere: 144w
  • Tip De Element: Controler RGB

Adauga Comentariul Tau Acum