Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4buc Silicon Analog Stick de Degetul mare Trântă Acoperire Pentru Xbox 360, O consolă Playstation 4 Pentru PS4/PS3 Pro Slim Gamepad Capac Joystick Cap Cazuri

    (0) 0
(1 Recenzii)

13.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u26887

Descriere:

Joystick Capac Buton huse pentru Sony PlayStation 4 PS4/PS3/PS2 controller

Înlocuiți uzate sau rupte pentru PS4/PS3/PS2 controller capac

Proteja dumneavoastră pentru PS4/PS3/PS2 controller joystick-ul împotriva prafului și murdăriei

Ușor de a înlocui în câteva secunde

Face joystick-ul arata ca nou

Material: Silicon

Compatibil pentru Sony PlayStation 4 PS4/PS3/PS2 Controller pentru Xbox one / Xbox 360

Culoare: Negru+Alb, Negru+Albastru, Negru+Rosu,Negru+Verde

Dimensiuni: Diametru :2cm Mare:0.5 cm

Pachetul Include:4 x Stick de Prindere Capace pentru Controller PS4

transport

1. Transport la nivel mondial, cu Excepția Unor Țări Și APO/FPO.Elementele Vor Fi Livrate în Termen de 1-7 Zile lucrătoare După ce Ne Confirma zment.

2. Spune-Mi te rog Adresa Ta de Curent După zment în Termen de 1-2 Zile; în caz Contrar, Ne Va Livra Elementul Bazat Pe Escrow Adresa, Astfel încât Asigurați-vă că Acesta Este Corect.

3. Înainte De A Comanda Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru A Confirma Preferat Metoda De Expediere.În Mod Normal, Este Nevoie De 7-30 Zile Lucrătoare De Sosire Prin E-Mail De Aer, Unele Țări Ar Putea Nevoie De Mai Mult, Cum Ar Fi Rusia, Brazilia.Și Durează 3-10 Zile Lucrătoare De Express.

4. Uneori, Ar Fi Mai mult Din Cauza Vremii nefavorabile, O Pierdere De Timp În rs-ul creatininei.Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Aceste Motive.Astfel, Vă Rog, Așteptați Cu Răbdare Atunci Când Nu Primi Produsul La Timp.Dacă nu Primiți produsul în Termen De Treizeci de Zile, vă Rugăm să Ne Contactați, Și Apoi Ne Va Ajuta să-L Urmăriți.

5. Elementul Va Fi q Ca w Care Pot Ajuta La h e o.Noi Nu suntem Responsabili Pentru Orice r v Sau e un.Dacă o Sau v În Țară Este Foarte Mare, va rugam sa Ne informati Pentru a n-O m h Pe Vocea Astfel Încât să puteți z de Mult m un.

Feedback-ul

1. Vă Rugăm Să Confirmați Primirea Produselor După Ce Le-Ai Primit.

2. Dacă Aveți Orice Întrebare Pentru Produsele Ați Primit, Vă Rugăm Să Ne Contactați În Timp Și Vom Încerca Noastre Cele Mai Bune Pentru A Rezolva Problemele Și A Face Să Vă Mulțumiți.

3. Vă Rugăm Să Ne Dea Feedback-Ul Pozitiv Dacă Sunt Îndeplinite.Dacă Nu, Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Orice Feedback Negativ Sau Neutru.Vom Lucra Cu Tine Pentru A Rezolva Orice Probleme.

Tag-uri: playstation 4 slim dobe, ps move controler ps4, cum se misca de sus, mac pro g5 mod, gudetama caz 2, xbox 360 vinil subțire, greu playstation 4 slim, prindere ovlada ps4, playstation vita xxl baterie, ps3 move 800 de baterie.

  • Compatibil Marca/Model: Sony
  • Numărul De Model: Degetul Mare Stick Mânere Acoperi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Wedoit
  • SONY Model: PlayStation Portable, PlayStation Move, playstation2, PlayStation VITA, PLAYSTATION4, PlayStation3

Adauga Comentariul Tau Acum