Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Rășină Flamingo Statuie Creative Figurine De Animale Breloc Bijuterii De Depozitare Camera De Zi Dormitor Decor De Birou Accesorii De Birou

    (1) 5
(1 Recenzii)

125.46lei 82.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u26600

Note: Dacă Primiți Pachetul Rupt, vă Rugăm să nu Deschizi Disputa și Lăsați Feedback-ul Negativ, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând, Ne vom Ocupa Cu Asta, nu vă faceți Griji !

Descriere:

Nume Produs: Flamingo Depozitare Decor Material: Rasina Cerere: decor acasă, veranda, camera de zi, decor de birou, breloc, bomboane, bijuterii, cosmetice de stocare, poate fi, de asemenea, folosite ca ghivece de flori, ghivece de flori suculente Culoarea dimensiune este prezentat în imagine

Notă

1. Picătură de transport maritim comenzile sunt acceptate.

Drop comenzi de livrare:vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc..

2. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place?

Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului.Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine.

3. Există orice taxe vamale?

Este taxa de bază cetățenilor de a plăti impozite în conformitate cu legislația locală.Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale.Multumesc!!!

Tag-uri: calculabil birou, flamingo argint figurine, flamingo breloc de aur, aur flamingo, industria de accesorii de birou, accesorii de birou organizare, tagged accesorii de birou, aur de lux flamingo, hp birou, amuzant flamingo figurine.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Rășină
  • Tema: Animale
  • Stil: Modern
image

Dinar 198

5
2021-12-06

“Foarte frumos. Multumesc.”

Adauga Comentariul Tau Acum