Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12pcs Picătură de Apă Baloane Folie Stele care Explodează Ballon de Nunta de Decorare Ziua de nastere Decoratiuni Partid Picătură Globos Diy Baloane cu Aer

    (2) 4.50
(1 Recenzii)

13.69lei 7.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2374

Caietul de sarcini:

Material: Folie De Aluminiu

Dimensiune: Ca Imagine Arată

Culori:11 Culori

Caracteristici:

1.Stea care explodează Baloane---Nevoie de 12 con baloane pentru a asambla într-o stea care explodează balon.

2.Folie de Constructii --- durabile Realizate din folie, de a face balon arata stralucitoare si rafinate.La balon Mylar este mai practic și reutilizabile.Este complet automat de etanșare, nu ușor de scurgeri de gaze.Aceasta poate dura mai multe săptămâni după ce a fost umflat.

3.Temă esențială Partid Decor --- Explozie de stele, baloane cu siguranta pot lua parte la un alt nivel și de a construi o petrecere minunata scena.Rafinat balon decor va da petrecerea ta un sentiment de ceremonie, astfel că partidul protagoniști și cei prezenți sunt impresionat.

4.Mai multe Moduri de Decor --- Stea care Explodează Baloane pot adăuga o notă de stil pentru petrecerea ta și să-l mai plin de farmec.Acesta poate fi agățată, sau decorate pe fundalul de partid.Sau plasate direct pe sol pentru a decora.

5.Aplicabile Ocazii --- în Interior și în afară.Atât adulți și copii ocazii de partid sunt potrivite.Folosit pentru petrecere de aniversare, ceremonia de absolvire, baby shower, petrecerea de nunta ocazie decoratiuni.

Pachetul Inclus:

12*baloane

Notă:

1.Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2.Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Tag-uri: eukalyptus decor masina, steaua fault baloane, rochie maro halloween, corp decor de halloween, baloane de 4 stele ani, rochie de halloween adolescenti, pagoda de nunta de decorare, steaua masini baloane folie, decor de halloween lastkng, bebe rochie de halloween.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Ocazie: Marele Eveniment, Halloween

Adauga Comentariul Tau Acum