Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Neodim foarte Puternic Suport Magnet Oala de Salvare de Pescuit Magneți din Neodim Rotund Magnetic Puternic Cârlig Magnetic cu ventuza

    (1) 5
(1 Recenzii)

40.15lei 18.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u23665

Caracteristică:

1.Cel puternic câmp magnetic este concentrat numai în partea de jos, celelalte trei laturi sunt Protejate de oțel cesti că aproape nici o forță magnetică și forța magnetică echivalentă cu de 10 ori volumul de același magnet.forța permanentă, durată lungă de viață.

2.Ni+Cu+Ni Triplu Strat Acoperite.Cel Mai bun de Acoperire Disponibile, care Oferă o Strălucitoare și Rezistente la coroziune din oțel vopsit cupa oferă protecție pentru magnet și ajută pentru a preveni aschiere sau crăparea.

3.Design unic, cu Gaură Conică și șurub cu ochi Mari de recuperat de diferite fier-containning nichel material subacvatice și idee Bună pentru magnet de pescuit, de ridicare, de agățat, preluarea de aplicații.Distreaza-te pentru a căuta elemente, cum ar fi șurub cu ochi, șuruburi, cârlige, dispozitive de fixare și așa mai departe în depozit garaj sau curte.

4.Neodim este un fel de a metalelor de pământuri rare, este potrivit pentru a face permanent & magneți puternici.Acest pescuit magnet are magnetismul permanent, va fi la fel de puternic, chiar zeci de ani după.

Material: NdFeB+304 din oțel inoxidabil

Culoare: argintiu

Pachetul include:

1* Puternic Magentic Cârlige

Despre Transport

1.Dacă alegeți pentru a navei din China, o nava de pe Usite.ro Standard de Transport maritim; dacă alegeți pentru a navei din străinătate depozite, ne va livra locale logistica de livrare.

2.Comanda dvs. este în general expediate în termen de 24 de ore, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

3.Nimic vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți,vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Despre Service

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

Despre Feedback-Ul

1.Confirmarea dvs. va fi foarte apreciat după primirea elemente.Odată ce ați primit produsul, sper că ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv(4 sau 5 stele).

2.ÎNAINTE de a părăsi feedback-ul negativ.Vă RUGĂM să ne contactați în primul rând, și ne poate ajuta să rezolve problema.

3.Ne străduim să facem mai bine și să te simți mulțumit!

Tag-uri: magnetice de sex masculin, runda magneți de pescuit, tees meredith, magneți din neodim email, geanta din neodim, ikka pescuit, robust cârlig magnetic, elantra magnet, magneți magnticos, recuperarea magnet puternic.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Suport: En-Gros/Dropshipping/Retail
  • Tip: /E10E12/E16/E20
  • Numele Produsului: Magnetic Puternic Cârlige
  • Aplicabile Faptei: Baie/Bucatarie/Camera De Zi/Dormitor
  • Material: Din oțel inoxidabil
image

Mancini Stf

5
2021-12-27

“Este foarte robust și poate ridica 10-15 de lire sterline ei bine, nici o problema. Îmi place heavy-duty-șurub în ochi, care este un inel închis. Cu ușurință puteți lega o funie mic sau fir de la ea.”

Adauga Comentariul Tau Acum