Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gel de siliciu Pernei Scaunului Auto Non-Alunecare Pad Scaun Respirabil Silicon Masaj husa Scaunului Auto pentru Mașini de Birou Acasă cu Camionul

    (1) 2
(1 Recenzii)

258.02lei 129.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u23639

Descriere:

*Scaunul auto perna este realizata din silicon gel, este eco-friendly, durabile, și elastic, nu se va dezvolta crestături cum stai.Când te ridici, e la fel de bun ca noi.Nu deforma folosi chiar și pentru o lungă perioadă de timp, 3D unic pilon geluri nu se scufunde în jos, ca și alte perna moale, aerul de răcire circulație comunicate de fesă căldură, mișcă-ți fundul rece, poate preveni și eczeme, hemoroizi cauzate de sedentarism sufocant.Mici fraieri la partea de jos a face perna non alunecare, nu vă faceți griji că se va muta înainte și înapoi.Este lavabil, usor de curatat, doar se spală cu apă direct, și se usucă rapid.

*Gel perna scaunului sprijină corpul tău în timp ce tu stai pe un scaun sau un scaun de masina, perfect pentru masina, camion scaun, sau acasă, la birou și mai mult.Pune perna pe camion scaun sau o aduce la birou sau de acasă pentru scaun sau canapea, face foarte confortabil pentru tine, care are un timp de greu stau pentru orice perioadă de timp.

Caracteristici:

*100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

*Perna scaunului este fabricat din elastic din silicon gel, 100% alimente grad material, inofensiv, anost, în condiții de siguranță și eco-friendly, inofensiv pentru sănătatea ta.

*Golurile dintre stâlpi este favorabil pentru circulația aerului, de ventilație și respirabil, poate preveni și eczeme, hemoroizi cauzate de sedentarism sufocant.

*Ridicat stâlpii de masaj fese, relaxați-vă mușchii și calma sedentar oboseala.Perna poate fi plasat într-scaune de birou, canapele si alte locuri.

*Non-alunecare de perna, mici fraieri la partea de jos a face perna anti-derapare, nu vă faceți griji că se va muta înainte și înapoi.

*Nu fierbinte design, gel perna pad va păstra fesă răcoros și uscat.Și este ușor pentru a curăța, se spală cu apă direct și se usucă rapid.

Caietul de sarcini:

*Tip: perna Scaunului & perna pad

*Culoare: Negru (Ca În Imaginea De Mai Jos)

*Tip De Material: Gel De Siliciu

*Utilizare: Masina, camion scaun, sau acasă, la birou și mai mult

*Anotimpuri: Primavara, Vara, Toamna și Iarna

*Caracteristici speciale: Respirabil & masaj și de mediu prietenos

Funcții:

*Mediu prietenos.

*Masaj pentru a calma oboseala, respirabil pernei scaunului.

*Durabil si elastic.

*Perna impermeabil, usor de curatat.

*Răcire și de circulație a aerului

*Non-alunecare pernei scaunului

Pachetul Include:

1 x Gel de Siliciu Pernei Scaunului Auto

Notă:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Tag-uri: tata a pernei scaunului, huse auto kia optim, pernei scaunului m, feaux blana scaun auto acoperi, automobile carburator, scaun copil gratuit de transport maritim, biroul scaun de masaj, real scaun de acoperire, vecta scaune de birou, mikan pernele de acoperire.

  • Element De Lungime: 43cm
  • Caracteristici Speciale: Funcția De Bază
  • Înălțime Element: 3cm
  • Lățime Produs: 40cm
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane
  • Mfg Număr De Serie: 0
  • Tip De Material: Alte
  • Articol Greutate: 1kg
  • Set Bucată: 1
  • Respirabil: Masaj
  • Tip De Element: Huse De Scaun Si Sprijina
  • Gel De Siliciu Pernei Scaunului Auto: Culoare
image

Jeff Tanner

2
2021-11-08

“Prea scump... față de primit!!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum