Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Ganwei Unghi Fix Ascuțitoare Cadru De Aluminiu Ascuțitoare De Cuțit De Piatră Instrument Ascuțit Pentru Prelucrarea Lemnului Instrument Rindea Daltă De Sculptură Cuțit

    (0) 0
(1 Recenzii)

363.91lei 327.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u235071

Mic și ușor, flexibil și durabil, convenabil pentru tine de a ascuți cuțitul mai bine

Comune Whetstones Pot Fi Plasate.Dacă Whetstone este Special, este Recomandat să-l Cumpere După Măsurare a dimensiunilor.

Maxim de strangere : 55mm

Potrivit pentru Toate Tipurile de Instrumente de

Dimensiunea de Gresie, care Pot fi Plasate:

Cea mai Lungă 220mm/Cel mai Scurt 162mm

Latimea maxima de 80 mm

Până la 34 mm.

1.Jingzhou GanWei Machinery Co., Ltd.este un Producător Integrarea de Producție, de Exploatare și de Vânzări.

Are o scară Largă Moderne CNC de Fabricație Atelier de lucru și o Echipă Profesionistă de Vânzări.

2. Echipa de Proiectare și Dezvoltare de Produse Originale, iar Produsele Vândute Au Iintellectual Proprietate Brevete.Și

Exclusiv Fabricarea și Vânzări.

3. Nu este Nevoie să vă faceți Griji Despre Încălcarea dreptului de autor și de Proprietate Intelectuală Disputele rezultate din Achiziții și Vânzări Secundare.

4. Atunci când Achiziționarea de Cantități Mari, vă Vom Oferi un Foarte Potrivit Cumpărare Prețul Unitar.

1.Garantam Livrarea de 24-72 de Ore După ce Plata este Confirmat .

2.Dacă nu ați Primit coletul de această Perioadă , vă Rugăm să NE Contactați .Vom Urmari Expedierea și a vă Răspunde la Prima.Vom Face Toate Eforturile pentru a Rezolva Problema .Scopul nostru este de a Satisface Clienții !

3.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale , taxe de import , impozite sau alte taxe vamale .

1.Dacă Produsul Achiziționat Nu corespunde Calității , Scopul sau Descrierea Mărfurilor , vă Rugăm să ne Contactați Pentru a se Asigura că problema Ta este Rezolvată .

2.Pentru Bunurile Greșite , vă Rugăm să ne Contactați Cât mai Curând Posibil După Primirea Mărfurilor .Vom Aranja Pentru a livra Elementele Corecte sau Rambursa Toate Plățile .

3.Toate Bunurile Returnate Trebuie să fie în Ambalajul Original , Și trebuie să ne furnizați cu Transport Număr de identificare , Specifice Motiv pentru a Reveni și Comanda de Achiziție .

4.Pentru Defecte sau Produse Defecte , vă Rugăm să Luați Fotografii sau clipuri Video , și Ne va Retrimite sau de Restituire Le După Confirmare .

Dacă aveți Orice Întrebări cu Privire la Cumpărare , vă Rugăm să NE Contactați Imediat , vă Vom Răspunde Cât mai Curând Posibil și să Dea o Soluție Perfectă.

Tag-uri: ruby unelte pentru prelucrarea lemnului, ascuțitoare ascutit diamant, stil european portofele, ascutitoare lemn piatră, knifr sculptură în lemn, speciale de lemn instrumente, pantofi graver, transparent dalta, hitachi lemn planificator, kl piele dalta.

  • Nume De Brand: ganwei
  • Tip: Combinație
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Cerere: Lemn Instrument De Lucru
  • Pachet: cutie
  • Suport: Dropshipping
  • Numărul De Model: MG0-000-0070
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: aluminiu

Adauga Comentariul Tau Acum