Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

USB de Tip C Pentru Adaptor USB Încărcător Cablu Negru/Alb

    (0) 0
(1 Recenzii)

2.57lei 2.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u234812

Descriere:

1. Port USB-C la portul USB, folosit pentru a conecta USB-A (flash disk, tastatură, mouse sau alte periferice) la USB-C dispozitive (smartphone-uri, tablete, laptop-uri).

2. USB de mare viteză C de sex masculin la Un standard de tip USB de date de sincronizare, de încărcare.Acest adaptor permite USB-C echipat smartphone-uri și tablete pentru a citi gazdă informații din mass-media amovibil, prin sprijinirea USB si OTG.

3. Suport USB OTG: După conectarea la sursa de alimentare, puteți utiliza periferice de calculator, cum ar fi o unitate flash USB, tastatura, hub-ul sau mouse-ul cu telefoane mobile sau tablete echipate cu USB.

4. Built-in 56kΩ pull-up resistor: Acesta este proiectat și fabricat cu materiale de înaltă calitate pentru un maxim de fiabilitate și durabilitate, oferind ultra-înaltă viteză de încărcare și transmitere a datelor.

5. Compatibil cu: USB-C to USB adaptor este compatibil cu orice lalptop / tabletă / smartphone cu un port USB de Tip C.

Caietul de sarcini:

Nume: C-tip Adaptor

Culori: alb, negru

Viteza: USB 3.0

Funcția: încărcarea, transmiterea de date

Lista De Ambalare:

1 x USB-C to USB Adapter

Tag-uri: tip c ps5 plug, n tip 4 plug, plug de tip f colț, tip c de plastic dop de praf, 10buc încărcător tip c, 15v plug, plug de tip c g, zkrt tip c încărcător de mașină, plug de tip c de rezervă, încărcător tip c zte m2.

  • Tip De Element: USB
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Gen: De sex masculin
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum