Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Costum Cosplay Haine de Câine Negru Elastic Vesta Catelus T-Shirt Haina Accesorii de Îmbrăcăminte Costume de Haine pentru animale de Companie Caini Pisici

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

2.91lei 1.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u234664

Costum Cosplay Haine De Câine Negru Elastic Vesta Catelus T-Shirt Haina Accesorii De Îmbrăcăminte Costume De Haine Pentru Animale De Companie Caini Pisici

Puncte: 1、materiale de Calitate: Câine vesta este confectionata din material poliester , subțire și moale ,confortabil și confortabil cu elastic.Perfect pentru vara si primavara .

2、 - O varietate de dimensiuni sunt disponibile: Drăguț și adorabil, amuzant îmbrăcăminte pentru animale de companie, cu XS, S, M, L dimensiuni opționale, toate tipurile de câini sunt, de obicei, recomandată.

3、Unic, design: Clasic câine tricou scrisoare "UNITATE de POLIȚIE" model de design adaugă farmec la câini.

4、ocazie Potrivită: Acest caine îmbrăcăminte este potrivit pentru primavara-vara .Potrivit pentru uzura de zi cu zi de mers pe jos, în aer liber, sport ,acasă, de călătorie.De asemenea, un frumos arbore cardanic pentru câine fotografie în sezoanele de vacanță, de Paști, sport meci, festivalul.

5、Dedicat pentru toate tipurile de caine : are dimensiuni diferite, așa că se potrivește pentru Chihuahua / Pomeranian / Pug / Maltese / Shih Tzu catelus / Poodle / Mini teckel / Maltipoo / terrier puppy / carti de joc / Jucărie pudel / franceză bulldog puppy / pudel / min pin / shitzu și mulți alți câini.

Este un câine vestă, realizate din fibre de poliester, moale si confortabil, elegant, stil casual, se potriveste pe toate tipurile de caini, cum ar fi Chihuahua, Pomeranian, Pug-ii, Malteză, olandeză și multe alte mici sau câini de talie medie.

Salut bine ati venit la magazinul meu!

Categorie produs: vesta de Companie

Caracteristică: moale si confortabil

Tip: Câini

Material: Poliester

Culoare: Negru

Elegant stil casual

Umanizat design face mai multe animale de companie drăguț

Detalii Dimensiuni:

XS:bust:30 cm, lungime: 19cm,gât:18cm

S:bust:36cm, lungime: 24cm,gât:22cm

M:bust:42cm, lungime: 29cm,gât:26cm

L:bust:48 cm, lungime: 34cm,gât:30cm

Lista de produse:1 animale de Companie vesta

Notă: Toate dimensiunile sunt măsurate de mână,vă Rugăm să consultați referință dimensiunea diagramă, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Ca de computere diferite culori de afișare diferit, real element de culoare pot varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Dacă aveți orice nemulțumire sau o îndoială despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin cumpărătorul știri în prima dată, vom oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore!

Tag-uri: mascota câine accesorii, mens costum de câine, accesorii de poliție adult, accesorii moale de poliție, piele de căprioară costum de câine, vesta neagra din poliester, hutta câine accesorii, diys câine accesorii, accesorii de poliție offic, pinky vesta neagra.

  • Model: Print
  • Sezon: toamna
  • Tip: Câini
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum