Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

50Pcs/lot Real CREE 1W 3W de Mare Putere cu LED-uri Margele Lampa 2.2 V-3.6 V SMD Chip Diode LED Bec Alb / Cald Alb / Rosu / Verde / Albastru

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

19.42lei 18.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u233650

Draga freind ,va vom trimite produsele prin China post mici plus ,de care nu se poate urmări pe linie, dacă suma este mai mică decât 5USD multumesc Cazul în care greutatea totală este mai mult de 2KG va vom trimite prin DHL gratuit pentru tine în unele Țări Europene sau alte DHL zona ,dar vom scrie mai mică valoare de pe factura să plătească taxe ,multumesc

Vă rugăm sfaturi: Pentru cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați,

vei primi cel mai bun pret, multumesc!Caietul de sarcini: 1.Forme :.Runda 2 Emițătoare de culoare: Alb / Cald alb / Albastru / Verde / Rosu / alb Rece, etc. 3 culori de Lentile :.Apa limpede, de culoare difuză 4 Durata de Viata :. 100.000 de Ore 5 Cu RoHS & CE a Aprobat 6.Fascicul de unghiul :. 120 de grade 7.Flux luminos: 100-120LM 8.culoare rendering index: 60-80 9.putere: 1W. 3W Caracteristici: de Mare putere cu LED-uri 1W maxim temperatura de joncțiune de 120LM luminozitate ridicată, cu rezistență termică scăzută, în conformitate cu RoHS temperatură ridicată (70, 70%), aceasta poate fi o continuă fără probleme 50000Hrs.Mare putere LED-uri 1000Hrs.fotodegradarea mai puțin de 3%, de viață normală, poate până la 100.000 de ore.Aplicații: de Mare putere cu LED-uri 1W utilizate pe scară largă în general de iluminare, conturul lumini cu LED-uri, grădină CONDUS lumini, tavan lumini cu LED-uri, decorative lumini cu LED-uri, arhitectural, iluminat LED, LED lămpi stradale și așa mai departe.

Politica de plata: 1. Putem accepta, T T și de vest,cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda. 2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem. 3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.Politica de transport: Notă: DHL/UPS/FedEx Express, de obicei, durează aproximativ 3-5 zile lucratoare de la destinație, Și este de aproximativ 5-8 zile de lucru de către EMS sau TNT.Hong kong post Air Mail și Hong Kong post Air Parcel nevoie de la 7 la 30 de zile pentru a livra în întreaga lume. 1. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Cumpărătorii sunt responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie resonsible pentru orice impozit sau taxa percepută de țara lor.Reveni și politica de schimb: 1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în original condiții, inclusiv cutie si accesorii.Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.FAQ 1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii , sincer vă invităm să leaye feedback-ul pozitiv sunt mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ sau neutru feedack.Vom lucra pentru a rezolva orice probleme vă Mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: led-uri de 10mm, de înaltă calitate, 24v benzi cu led-uri de mare putere, led-uri de mare putere 1000 w, de mare putere de culoare amestecat cu led, dc sursă de alimentare de înaltă precizie, lampă solară de mare putere, 100buc înaltă calitate led-uri, sursă de alimentare de înaltă variabilă, alimentare putere pură, sursă de alimentare de înaltă 5a.

  • Tip De Element: Mingea
  • Certificare: CCC
  • Tensiune: 3.0-3.4V
  • Curent: 280MA
  • Numărul De Model: Lampă LED de mare putere margele
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ajdsscl

Adauga Comentariul Tau Acum