Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gradient de Ghidon Bicicleta Banda Anti-alunecare Mâner Biciclete Bar Folie Curele de Absorbție de Șoc se Ocupe de Bara Caseta Ciclism Folie End Plug

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

41.08lei 26.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u233514

Vă recomandăm să VĂ OFERE CU ARTICOLE de MODĂ de CALITATE

$10.71 $7.5

$21.25 $9.58

$6.82 $4.77

$24.99 $19.99

$19.61 $16.67

$4.96 $4.71

$0.00 $15.99

$4.99 $4.99

Gradient de Ghidon Bicicleta Banda Anti-alunecare Mâner Biciclete Bar Folie Curele de Absorbție de Șoc se Ocupe de Bara Caseta Ciclism Folie End Plug

Puncte: 1、de Asigurare a Calității: stratul de suprafață al ghidon bicicleta banda este confectionata din reflectorizante treptată de culoare PU, iar stratul interior este realizat din material EVA, care îmbunătățește funcționalitatea, confortul cu un aspect rece.Aceste ghidon casetele sunt non-alunecare și rezistent la uzură, consolidarea prindere de mână.

2、PU Strat Reflectorizant: textura PU strat este imprimat cu reflectorizant modele geometrice, care poate afișa culori atunci când este expusă la lumină.Orbitor și aspectul superb este deosebit de eye-catching pe timp de noapte.Ea are, de asemenea, un efect de avertizare, care pot crește în siguranță de echitatie.

3、Interne Îngroșat EVA: grosimea de interne EVA strat este de aproximativ 3 mm/0.118 inch.EVA materialul de absorbție de șoc este mai moale, mai elastic, respirabil, sudoare de absorbție, și confortabil să dețină.Bicicleta ghidon bandă are o dinamică și aspectul elegant, cu o prindere confortabilă, ceea ce face mersul mai interesant.

4、Stabil și Robust: bicicleta rod banda are un lipici spate, care este mai convenabil pentru a încheia, nu este ușor să demontați, care este, de asemenea, durabil.

5. Easy pentru a Instala: De adeziv suport de bicicleta ghidon capacul poate fi ușor de instalat fără orice instrumente suplimentare, permițându-vă pentru a încadra cu ușurință în poziția corectă.

Caracteristici:

1. Ușor și elastic material PU, usoare compuse PU, suprafață perforată, non-alunecare și rezistent la uzură, respirabil și sweatproof.

2. EVA Elastic absorbție de șoc și de amortizare sunt moi și confortabile.Elastic spuma EVA poate absorbi în mod eficient vibrațiile, reduce oboseala mâinii, reduce echitatie lovituri, cu un simt mai confortabil.

3. Bandă adezivă nu aluneca, cu bandă adezivă pe partea din spate se pot lipi ferm la ghidon, și nu este ușor să cadă.

4. Textură ușoară, cu un singur mâner cantareste aproximativ 30g.

5. Personalizate de cristal se ocupe de bloc este ferm și nu va cădea.Bloc pot fi stocate mai ferm la sfârșitul mâner curbat.Blocul nu va cădea din cauza transportului sau apropiere.

6. Alege mai multe culori pentru a se potrivi cât doriți, decora masina ta, și de a face ciclism de un peisaj.

Caietul de sarcini:

Nume: Autostrada Ghidon Folie

Material: PU+EVA

Culoare: Colorat, auriu, argintiu, rosu, cameleon

Dimensiuni:

Lungime: aproximativ 2150mm/84.65 în

Lățime: aproximativ 30mm/1.18 în

Grosime: aproximativ 3 mm/0.12 în

Greutate: aproximativ 88g/cutie, aproximativ 30g/rola

Road Bike Caracteristici: PU+material EVA, anti-alunecare, absorbție de șoc, respirabil și sweatproof, usor si rezistent la uzura, confortabile si atingere delicata.

Lista De Ambalare:

Ghidon Folie*2

De Etanșare Bandă Adezivă*2

Bloc Maner*2

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: adeziv bandă metalică, telefon de sticlă cazul gradient, ford ciclism, clar ciclism, bandă adezivă naterban, bandă adezivă pindurare sticlă, amg ciclism, caz gradient de sticlă călită, gradient de culoare pene bandă, bandă adezivă scrapbo.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Gradient De Ghidon Bicicleta Casete

Adauga Comentariul Tau Acum