Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

WIFI LED Strip Lumini Bluetooth RGB Led 5050 SMD Flexibila 20M 15M DC WIFI 24K/44K Control+Adaptor

    (5) 3.8
(5 Recenzii)

87.35lei 36.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u233010

WIFI LED Strip Lumini Bluetooth RGB Led 5050 SMD Flexibila 20M 15M DC WIFI 24K/44K Control+Adaptor

Notă: durata de mai mult de 10 metri va fi echipat cu un 1 minut, 2 controller, pentru a facilita controlul de banda de lumină.

DE CE ALEGEM ACEST SMART LED STRIP LUMINI?

Puteți seta culorile tale preferate și schimbări de stil în funcție de preferințele dumneavoastră.Doar o modalitate ușoară de a controla sau de a activa luminile de pe și în afara, 16 milioane de culori și diferite moduri de iluminare poate fi DIY prin intermediul telefonului mobil, este o alegere ideala pentru decorarea casa ta.

·Premium Led Margele: Diferite proceduri de control al calității au fost implementate în procesul de fabricație.

·Lumină strălucitoare: Adoptat SMD 5050 Led-uri ofera iluminare ultra luminos și emit culori superbe dar la o temperatură scăzută și consumă

redus de energie.

·Numeroase opțiuni de culori: 16 milioane de culori și mai multe moduri poate fi ales pentru a se potrivi pentru petrecere, festival de adunare, și alte interioară &

scena în aer liber.

·Bluetooth App de Control: Astfel de funcții inteligente cu control APLICAȚIE vă va ajuta să obțineți mai mult surpriza!

·Două Role: Cu 65.6 ft lumini led benzi venit cu 2 Role 32.8 ft benzi cu led-uri.

ATENȚIE:

Numeroase opțiuni de culori, lumini benzi condus app de control, inclusiv 16 milioane de culori și mai multe moduri poate fi ales pentru a se potrivi

pentru petrecerea festivalului colectarea homeyard și benzi cu led-uri lumini potrivite pentru dormitor dulapuri de bucatarie bar copiii living rafturi ușă interioară în aer liber.Există unele note ca mai jos:

1. Lumini Led pentru dormitor reglabil: luminozitatea de banda de lumină din imagine este de 100% reglabil.Și acesta a fost împușcat într-un fundal întunecat, astfel încât toată lumea folosind banda de lumina va avea o luminozitate diferită dacă este într-un alt environmentt.

2. Lumini Led pentru dormitor flexibil: din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reala a produsului.

3. Benzi de lumină Led cuttable și corelate: conectorii nu include în pachet.Este nevoie de conectori de unul singur, dacă doriți să conectați-l din nou sau să-l prelungească.

4. Benzi cu Led-uri lumini de bandă adezivă: Utilizați acest lucru într-un loc uscat suprafață curată și netedă.Înainte de a începe acest pas, asigurați-vă că adezivul ține

fiind blocat în jos.

5. Acest lucru a condus lumini pentru dormitor bluetooth 65.6 ft este compus din 2 Rulouri 32.8 ft muzica lumini led benzi, trebuie să fie utilizate sub 12 Volți.

Tag-uri: solid pandantiv lumini, masina ws2812b, semn led-uri, veioza eglo, benzi cu led-uri polaroid, cazul ne smart, nedefinit pantaloni, ysi lumini cu led-uri, inel zigbee, finial lumini de crăciun.

  • Tensiune: 12V
  • Certificare: CE, FCC, ROHS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Generarea De Energie: Comutator
  • Nume De Brand: LA MIU
  • Tip De Element: Benzi
  • Tip bandă: Plat 4 fire
  • Medie de Viață (ore): 10000
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Rezistent la apa: No
  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
image

Ruzankina24

5
2021-12-14

“Culoarea luminii benzi controlat prin Bluetooth App este foarte bun, recomand”

image

Tava1209

5
2022-01-02

“Todo correcto, envio muy rapido.”

image

Edjohn Justo

5
2022-01-27

“Eu sunt foarte multumit ,multumesc”

image

Rodney Donavon

3
2022-01-28

“Am comandat 15 m venit 10, dar nu sunt supărat. În general, banda este super, luminos, totul a fost bine, nimic nu a fost deteriorat. A venit într-un mic galben pachetului, aproape o lună de mers pe comanda. De asemenea, de 2 saptamani nu urmați link-ul, doar recent a început și câteva zile mai târziu a venit. Eu sunt fericit cu sfaturi, dar mai bine ia 10 m sau 20♀& Middot;♀& Middot;♀& Middot;”

image

Pabhaskar

1
2022-01-29

“Vânzătorul a scris că pe banda 30 de diode pe metru, și a venit la 18 diode pe metru.”

Adauga Comentariul Tau Acum