Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lichid de silicon gel TPU caz Moale Touch pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A71 (4G) 6.7"

    (1) 5
(1 Recenzii)

19.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u232281

Proteja smartphone-ul cu acest caz elegante Lichid, ergonomic și rezistent de silicon Care se potriveste smartphone-ul perfect.Durabil Material exterior din polietilenă de înaltă densitate silicon gel TPU deci, vă puteți Proteja de la zgârieturi, lovituri și lichide.Acces complet la toate butoanele Fără a fi nevoie pentru a extrage din toc.Dispune de o Alunecare rezistent la sistem, Oferind o aderență maximă, care minimizează posibilitatea de a aluneca din mâinile tale.Usor de instalat și eliminați, nu Vei avea nici o complicații atunci când adaptarea la smartphone-ul, este ușor și intuitiv.Pentru protecție suplimentară, Le recomandăm să cumpere 9H nivel sticlă călită protector.

Notă *: Imagine de caracter ilustrativ.Deși imaginea din articol descriere nu se potrivește cu produsul promovat, acesta va fi întotdeauna trimis de marca și modelul corespunzător la titlul de publicitate.

Tag-uri: aflooder. a unghiilor cu gel, sticla samsung t290t295, mare de gel de unghii, samsung a71 drăguț caz de silicon, samug a71 caz, panoul galaxy a71, galaxy a71 caz pepe, original samsung a71 caz, casper smartphone-uri, tableta android de 10 huawei m3.

  • Origine: ES(Origine)
  • Nume De Brand: OhMyTech
image

Robert Naperatz

5
2021-12-17

“Foarte frumos, cum ar fi fotografie perfectă pentru A71. El a venit repede.”

Adauga Comentariul Tau Acum