Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lichid de silicon gel TPU caz Moale Touch pentru smartphone-ul OnePlus 8T (5G) 6.55"

    (2) 4
(2 Recenzii)

19.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u232274

Proteja smartphone-ul cu acest caz elegante Lichid, ergonomic și rezistent de silicon Care se potriveste smartphone-ul perfect.Durabil Material exterior din polietilenă de înaltă densitate silicon gel TPU deci, vă puteți Proteja de la zgârieturi, lovituri și lichide.Acces complet la toate butoanele Fără a fi nevoie pentru a extrage din toc.Dispune de o Alunecare rezistent la sistem, Oferind o aderență maximă, care minimizează posibilitatea de a aluneca din mâinile tale.Usor de instalat și eliminați, nu Vei avea nici o complicații atunci când adaptarea la smartphone-ul, este ușor și intuitiv.Pentru protecție suplimentară, Le recomandăm să cumpere 9H nivel sticlă călită protector.

Notă *: Imagine de caracter ilustrativ.Deși imaginea din articol descriere nu se potrivește cu produsul promovat, acesta va fi întotdeauna trimis de marca și modelul corespunzător la titlul de publicitate.

Tag-uri: oneplus 8t bara, verde oneplus 8t caz, oneplus aluminiu caz 8t, oneplus 5t temperwd sticlă, oneplus 8t ruged caz, casper smartphone-uri, silicon de caz huavei r inteligent, cadru oneplus 8t, detasabila cazul oneplus 8t, e 8t caz.

  • Origine: ES(Origine)
  • Nume De Brand: OhMyTech
image

Vasilenko Igor0506

4
2021-10-15

“Cazul este foarte bun, singurul, dar nu este în întregime confortabil cu Alertă slider, are nevoie de tundere acolo. Trimis cu e-mailuri, de transport maritim bun”

image

Krasnikov 1983

4
2021-10-15

“Cazul este foarte bun, singurul, dar nu este în întregime confortabil cu Alertă slider, are nevoie de tundere acolo. Trimis cu e-mailuri, de transport maritim bun”

Adauga Comentariul Tau Acum