Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

24V 30Ah 7s3p 18650 baterie litiu baterie 24v 30000mAh Biciclete Electrice Moped electric Litiu-ion Baterie pack + 2A Încărcător

    (0) 0
(1 Recenzii)

542.15lei 281.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u232155

Anul nou Aviz de Expediere *magazinul Nostru va opri de transport pe 22 ianuarie *Normal transporturile se va relua pe 6 februarie*, 22 ianuarie, de la 6 februarie. Numai ordinea nu este livrat. *Comenzi în această perioadă vor fi expediate pe 6 februarie *Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.Vă doresc tuturor un An Nou Fericit!Dragi clienti si prieteni, bine ati venit la magazinul nostru.În conformitate cu punerea în aplicare a noii politici recente și feedback-ul de la cumpărători, vom face un anunț aici.Vă rugăm să citiți acest paragraf cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumesc! [pe noul fiscale ale UE, politica de reformă] De la 1 iulie 2021, cumpărătorii din țările UE trebuie să plătească taxe suplimentare în funcție de valoarea comenzii (diferite țări plătească diferite taxe procente).Pentru cumpărătorii din UE care a plasa comenzi înainte de 1 iulie și de a primi pachete, după 1 iulie, trebuie să plătească un impozit procent din valoarea declarată de către vânzător (de obicei valoarea declarată va fi mult mai mic decât prețul de cumpărare), care vor fi colectate de obiceiurile locale sau la oficiul poștal. [despre logistică] 1. Unele logistică de livrare metode de acest magazin nu sunt afișate în ordinea în detalii.Puteți https://www.17track.net/zh-cn/ Acest site desfășoară ancheta de urmărire informații; Ca bateriile sunt produse speciale, vom alege diferite canale pentru a trimite pachete în funcție de comanda de achiziție cantitate sau greutate produs (unele canale nu au informații de urmărire); 2. Datorită transport diferite canale în diferite țări, limita de timp va fi diferită.În general, puteți primi mărfurile în termen de 10-75 zile.Dacă nu puteți găsi informațiile de urmărire, vă rugăm să contactați serviciul clienți on-line.Vă rugăm să don 't litigiu.Notă importantă: vă Rugăm să nu ne dea comentarii rău.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat înainte de a da-ne comentarii rău.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve această problemă!Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea de cinci stele lauda și încurajare, vă mulțumesc foarte mult!

Coreeană cumpărătorii trebuie să citească:

Potrivit coreean cerințele autorităților vamale, toate coreean cumpărătorii trebuie să ofere un personal de codul vamal.Eșecul de a oferi dumneavoastră personale vămuire codul corect ne-ar putea împiedica de la trimiterea pachetului!Prin urmare, atunci când comandați, vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră de codul vamal, în scopul de observații coloana.Vă mulțumesc atât de mult! !

Dragi clienti si prieteni, bine ati venit la magazinul nostru.În conformitate cu punerea în aplicare a noii politici recente și feedback-ul de la cumpărători, vom face un anunț aici.Vă rugăm să citiți acest paragraf cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumesc! [pe noul fiscale ale UE, politica de reformă] De la 1 iulie 2021, cumpărătorii din țările UE trebuie să plătească taxe suplimentare în funcție de valoarea comenzii (diferite țări plătească diferite taxe procente).Pentru cumpărătorii din UE care a plasa comenzi înainte de 1 iulie și de a primi pachete, după 1 iulie, trebuie să plătească un impozit procent din valoarea declarată de către vânzător (de obicei valoarea declarată va fi mult mai mic decât prețul de cumpărare), care vor fi colectate de obiceiurile locale sau la oficiul poștal. [despre logistică] 1. Unele logistică de livrare metode de acest magazin nu sunt afișate în ordinea în detalii.Puteți https://www.17track.net/zh-cn/ Acest site desfășoară ancheta de urmărire informații; Ca bateriile sunt produse speciale, vom alege diferite canale pentru a trimite pachete în funcție de comanda de achiziție cantitate sau greutate produs (unele canale nu au informații de urmărire); 2. Datorită transport diferite canale în diferite țări, limita de timp va fi diferită.În general, puteți primi mărfurile în termen de 10-75 zile.Dacă nu puteți găsi informațiile de urmărire, vă rugăm să contactați serviciul clienți on-line.Vă rugăm să don 't litigiu.Notă importantă: vă Rugăm să nu ne dea comentarii rău.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat înainte de a da-ne comentarii rău.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve această problemă!Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea de cinci stele lauda și încurajare, vă mulțumesc foarte mult!

Coreeană cumpărătorii trebuie să citească:

Potrivit coreean cerințele autorităților vamale, toate coreean cumpărătorii trebuie să ofere un personal de codul vamal.Eșecul de a oferi dumneavoastră personale vămuire codul corect ne-ar putea împiedica de la trimiterea pachetului!Prin urmare, atunci când comandați, vă rugăm să introduceți datele dumneavoastră de codul vamal, în scopul de observații coloana.Vă mulțumesc atât de mult! !

100% Nou 24V 30Ah 7S3P 18650 batteria li-ion 29.4 v 30000mAh elettrico della bicicletta ciclomotore/elettrico/agli ionita di litio acumulator + 29.4 2A încărcător

Tensiune nominală: 24 V

Tensiune de intrare: 29.4 v

Tensiune de ieșire: 21 V ~29.4 v

Capacitate baterie: 30Ah

Dimensiunea ochiurilor: 130*58*68mm

Baterie greutate: 1 kg

Cu circuit de protecție: de încărcare și descărcare, supra-curent, scurt-circuit funcția de protecție, și așa mai departe.D.

Ambalare: PVC albastru

Baterie cerințe:

1: LI-ION încărcătoare de baterii; DC DC;

2: tensiune de încărcare: 29.4 v

3: curentul de Încărcare: 4 sau mai puțin

Tag-uri: 24v 40ah încărcător de baterie, 24v 60 de încărcător de baterie, 48v încărcător litiu 2, booant 24v 30ah, 2a încărcător litiu 48v, șurubelniță 24v litiu, 30ah baterie de 24v, 24v baterie de 20ah india, 24v 5 v încărcător de baterie, 294v 28ah încărcător de baterie.

  • Certificare: CE
  • Dimensiune: 130*65*55mm
  • Tensiune: 24V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Masina electrica
  • Nume De Brand: Aleaivy
  • Tip: Li-Ion
  • Numărul De Model: 7s3p baterie de 24v
  • greutate: 1.5kg
  • Capacitate Nominală: 30000mAh

Adauga Comentariul Tau Acum