Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Autocolante Acoperire Moale Pentru Airtags Localizare Tracker Hârtie Caz Manșon De Protecție Spate Adeziv De Montare Protector Pentru Apple Aer Tag

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

5.68lei 3.30lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2308

Autocolante Acoperire Moale Pentru Airtags Localizare Tracker Hârtie Caz Manșon De Protecție Spate Adeziv De Montare Protector Pentru Apple Aer Tag

Puncte: 1、Potrivit pentru: Special concepute pentru capacul de protecție transparent pentru airtags tracker bluetooth.

2、Diverse Culori: Alege o varietate de culori pentru a satisface nevoile dvs., adăugați moda si frumusete la manșonul de protecție.

3、Ludic și Inteligență: modelele De pe față și verso aduce ludic și inteligență pentru a-ți capacul de protecție, făcându-te plăcut pentru ochi.

4、Înlocui la Va: autocolantul poate fi înlocuit în orice moment, astfel încât să aveți un capac de protecție cu nenumărate modele.De fiecare dată când schimbați-l, simți că este un nou capacul de protecție.

5、Autocolant Decorativ: modelul este clar, dimensiunea este de dreapta, și de desene animate drăguț imagine poate fi, de asemenea, folosit ca un obicei autocolant decor, care face ca oamenii să-l iubesc.

Specificatii: Greutate: aproximativ 2g

Material: hârtie

Dimensiune: aproximativ 4*7*0.2 cm/1.57*2.76*0.08 în

Stil: nefericit emoticon autocolant/fericit emoticon autocolant/bale autocolant emoticon

Lista De Ambalare:

Fata Autocolant*1

Înapoi Autocolant*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: apple airtag foile, apple airtag film, lot dog tag, șirag de mărgele apple original, airtag caz de metal, aer apple earpods, airtag accesoriu apple, bratari apple airtag, accesorii airtag, diy gps tracker câine.

  • greutate: about 2g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Limba: engleză
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Material: Hârtie
  • Compatibilitate: ios
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum