Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

DHL transport Gratuit DUS Robot costum pentru LED costum de robot Robot haine de culoare rgb

    (1) 5
(1 Recenzii)

3 714.38lei 3 157.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u230645

DHL Gratuit LED Costum /LED Îmbrăcăminte/Lumina costume/ LED Robot costume/ david robot de Dimensiuni personalizate RGB culoare schimbare LED-Robot transport Gratuit DUS Robot / LED Costum / David Guetta costum de robot / LED costum de robot / Robot haine 1) Robotul este în reducere pentru picioroange walker. 2) este RGB culoare schimbare, control de la distanță. 3) fiecare costum includ 1helmet, 1set led costume robotice, 4lasers ( fiecare mână mănuși cu 2 laser ). 4)material:tesatura de Bumbac, RGB 5050 led-uri benzi. 5) baterii : se poate folosi 8pcs Baterii AA, sau 1 buc baterie cu Litiu. 6) Lucru tensiune de 12V. 7) în mod Normal, va vom trimite prin DHL sau EMS sau alte express ( depinde de livrare țări), va dura 10 zile pentru a face și 6days a navei. 8) Acest Robot este făcut la comandă, vă rugăm să furnizați marimea dorita. Informații dimensiune :

SAU Vă poate oferi exact "Înălțime, Greutate, Umeri, Bust, Talie, Hipline" pentru a personaliza făcut.

9) MOQ: 1 BUC magazinul Nostru vinde Condus Haine, Recuzita pentru hotel, KTV, club de noapte, baruri, și alte industria de divertisment și de grup întreprindere.Facem divertisment uniformă, stagewear, trafic policeuniform.Diferite produse au diferite emițătoare de lumină moduri și moduri de control, cum ar fi lumina continuu sau intermitent lumini colorate, chiar și luminos în funcție de ritmul muzicii.Le puteți controla pentru a schimba culorile de voce sau de control de la distanță.Compania noastra a dezvoltat ca un brand lider de CONDUS întreprinderea de îmbrăcăminte peste ani.Avem propriile noastre de designeri și fabrică care asigură că produsele noastre sunt fabrica direct

Tag-uri: femei costum de mătase, viitorul costum robotic, lumina schelet de îmbrăcăminte, litas led-uri xiaomi, led masca bluetooth copii, costum femei britny spirs, luminos copil haine, copilul aplle haine, lugit robot, lumini cu led-uri robotice cluburi de noapte.

  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: nilw3
  • Ocazie: Petrecere
  • Strălucire Consumabile Tip: Alte Strălucire Elemente De Recuzită
  • Nume De Brand: Doitforu
image

Dilyara Imanaeva

5
2021-08-14

“Au ajuns repede! Multumesc!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum