Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Din Oțel Inoxidabil Multifunctional Camping Lumina Cuier Cortul Lampa De Cârlig Pentru Camping În Aer Liber

    (0) 0
(1 Recenzii)

16.02lei 12.82lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2298

Caracteristici:

1. Ușor de instalat: lampa cârlig este ușor pentru a instala fără orice instrumente, care dispune de o tensiune puternică pentru a face cârlig de sine ușor să se stabilească pe poli diferite.

2. Excelent Greutate-poartă: lampa cârlig caracteristici dublu cârlig de design, care poate suporta greutatea de 10 kg(aproximativ).

3. Mai multe Scopuri: lampa cârlig poate fi folosit pentru în aer liber, camping, drumetii, pescuit.Și nu este numai potrivit pentru agățat lumini de camping, dar, de asemenea, picnic cu tacamuri.Este foarte convenabil și un bun gadget pentru călătorie în aer liber.

4. De înaltă Calitate: Ambele capete ale brățării sunt realizate din oțel robust și non-alunecare de cauciuc pentru a se asigura că acesta nu va aluneca.

5. Ușor și Convenabil: lumina cuier măsuri despre 9.84 în lungime, aproximativ 125g în greutate, care este ușor pentru a împacheta și transporta pentru camping.

Caietul de sarcini:

Nume: Oțel Inoxidabil Clip Tip Lampa Cuier

Material: oțel inoxidabil + non-alunecare de cauciuc maneca

Culoare: negru

Greutate: aproximativ 125g

Observație: noul clip de tip lampă în aer liber cuier este potrivit pentru locul în care există un pol de locul în picioare, și poate fi folosit pentru a repara erorile de lumina măsuri în termen de 30 cm/11.81 în(aproximativ) în diametru.Și cuier poate fi utilizată nu doar pentru agățat lampă de camping, dar, de asemenea, potrivit pentru picnic cu tacamuri.Este foarte convenabil.Greutate-capacitate de asumare a acesteia este de aproximativ 10 kg, care este mare pentru călătorie în aer liber.

Lista De Ambalare:

1*Lumina Cârlig

Tag-uri: de sticlă oțel cuier, melodii de camping, cârlig 9 camping, cort polul c 9mm cârlig, mesa de oțel camping, cort de 8mm, multi-funcțional lampa camping, plastic lampa solara camping, rulote camping, femei de aur catifea ambalaj punga.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Din Oțel Inoxidabil Clip Tip Lampa Cuier
  • Tip: 1 - 2 Persoane Cort
  • greutate: about 125g
  • Material: Din oțel inoxidabil + non-alunecare de cauciuc maneca
  • Culoare: negru
  • Tip Accesoriu: Cort Cârlig

Adauga Comentariul Tau Acum