Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

5Styles păr marginile autocolant tatuaj copii de par de coada de cal stiluri de tatuaj temporar autocolant șablon elegant marginile breton autocolant tatuaj

    (0) 0
(1 Recenzii)

5.20lei 3.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u228777

Caracteristici

În Mod Natural Și Realist

Rezistent la apa

Ușor De Aplicat

De Înaltă Calitate

Hipoalergenic

Descriere

De lungă durată și rezistent la apa

Copilul păr autocolante tatuaj marginile are100% rezistent la apa, și de ședere a pus prin averse, sudoare.Ultima toată ziua, fără curling sau de uscare.

De Înaltă Calitate

Firele de par pentru copii sunt proiectate și dimensionate pentru a uita complet realist și concepute pentru a se potrivi în mod natural.

Ușor De Aplicat

Doar umezi autocolant cu o cantitate mică de apă, apoi așteptați 10-15 secunde și apoi rupe-l în afară pentru a obține naturale de pe par.

Diferite Stiluri

15 stiluri de par forme, puteți vedea individuale definite de păr accidente vasculare cerebrale în fiecare design.De asemenea, puteți tăia produsul într-o formă pentru a crea un efect vizual frumos.

Cum Funcționează

Pasul 1.Se taie și Locul

Se taie la dimensiunea dorită și locul tatuaj în poziția dorită.Amintiți-vă să îndepărtați folia de protecție de acoperire înainte de plasare.Se aplică pentru a curăța produsul/machiaj gratuit pielii.

Pasul 2.Aplicați apă

Ud la spate de tatuaj.Se aplică o presiune ușoară pentru 10-15 secunde.

Pasul 3.Elimina

Coaja încet și a vedea rezultatele.Încet îndepărtați excesul de adeziv cu un burete umed/pânză ștergerea spre linia parului.

Nu vă faceți griji dacă aveți orice exces în părul tău, cu ușurință s-a șters, astfel încât să puteți aplica la proiectarea strâns la linia parului.

Aplica orice margine gel pentru par natural linie ca este necesar/sau preferință.

Cum de a elimina:

atunci când copilul firele de păr sunt gata pentru o schimbare, copilul păr autocolante tatuaj sunt în condiții de siguranță și ușor de îndepărtat prin masaj frunte cu orice produs pe baza de ulei astfel un ulei de corp, demachiant sau sapun amestecat cu apă.

Culoare: Negru

Cald Sfaturi:

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Tag-uri: neaud parul copilului, fals păr peruca blonda, copilul păr 99j, construit parul copilului, pank parul copilului, 250 de copii de par, consilierii municipali parul copilului, ieftine parul copilului, copilul de leasing indreptat parul, vinchas parul copilului.

  • Nume De Brand: HNKMP
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip: Tatuaj Temporar
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: copilul păr marginea Autocolant tatuaj

Adauga Comentariul Tau Acum