Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

18 dinți Crampoane Gheata Snow Tiger Tooth Crampoane Alpinism în aer liber Non-alunecare Pantofi care Acoperă Piroane Crampoane Gheata de Prindere Drumeții

    (0) 0
(1 Recenzii)

218.15lei 174.50lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u227898

Caracteristici:

1. Material de analiză.Acest tip de crampoane folosește importate material de cauciuc, care este jumătate mai scump decât de cauciuc.Avantajul este că, de silicon este moale si dur, usor de purtat, nu este ușor de a sparge, și se simte confortabil.Silicon este non-toxic și fără gust material.

2. Gel de siliciu importate material, importate lipici bun, bun, forță de tracțiune, nici de albire, atunci când a tras din greu.

3. Utilizarea de sârmă din oțel inoxidabil lanț de fier, sârmă din oțel inoxidabil cu fermoar, nu numai rezistent la uzura, anti-rugină, și mai puternic.

4. De înaltă temperatură de călire oțel carbon, oțel, crampoane sunt făcute de înaltă calitate din oțel carbon, cu duritate mare și nici o deteriorare.

5. Super moale si inițială, folosind gel de siliciu importate material.Avantajul de gel de siliciu este faptul că este moale și dur.După obișnuit de cauciuc este întins, culoarea se va transforma alb și particule va apărea.

Descriere:

Acest produs este potrivit pentru exterior, alpinism, de asemenea, potrivite pentru gheață și zăpadă vreme, adecvat în special pentru persoanele în vârstă și copiii să iasă de pe gheață și zăpadă sezon, potrivite pentru gheață și zăpadă medii.

Caietul de sarcini:

Material: TPU cauciuc + oțel mangan gheara (2mm grosime)

Dimensiune: 28*9*8cm (gresie)

Gheare lungime: fata tiger claw lungime 5.5 cm, partea de tigru cu gheare lungime 3.6 cm

Pachetul Inclus:

1 pereche * pantof acoperi

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: 8 dinți de gheață de prindere, crampon drumeții pantofi, pantofi cu crampoane de rugby, gheata de prindere 18 crampon, natura majorare confort, hanorac natura majorare, onitsuka tiger tees, crampon snow boot, iarna mânere, mare crampoane mouse-ul.

  • Caracteristică: Non-Alunecare
  • Stil: alpinism în aer liber
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: TPU cauciuc + oțel mangan gheara (2mm grosime)
  • Dimensiune: 28*9*8cm (tiled)
  • Tip: Crampoane, Pantofi Acoperă
  • Dropshipping/En-Gros: Suport

Adauga Comentariul Tau Acum