Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12 inch jantă motocicleta roata de la mașină, autocolant, decal impermeabil anvelope decorativ autocolant reflectorizant en-gros

    (0) 0
(1 Recenzii)

2.28lei 1.55lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u227502

descriere

Pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere, în același timp, utilizarea noastră roata de la mașină, autocolante reflectorizante pentru a lipi decoratiuni personalizate pe roți

caracteristică:

Autocolante reflectorizante poate reflecta orice sursa de lumina pe timp de noapte sau în întuneric.Poate oferi o noapte de avertizare funcția de a asigura siguranța dumneavoastră de conducere.

Material PVC, aderenta puternica, nu se va rupe, se estompeze și coaja, rezistență ridicată la intemperii și UV.

Pre-forma curbata pentru a se asigura o potrivire perfecta pentru bicicleta.Puteți atașa cu ușurință direct la marginea de o mașină, motocicletă sau bicicletă.

Potrivit pentru roți de autovehicule, motociclete și biciclete.Sunt 16 benzi într-un set, 4 benzi sunt suficiente pentru o margine.

caietul de sarcini:

Material: PVC

Culoare: albastru, rosu, verde, argintiu, negru, culoare, galben, portocaliu

Potrivit dimensiune: 18 cm

Pachetul include: de patru runde de autocolante

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Tag-uri: piesa pantaloni barbati de moda, carbon roți dt swiss urmări, diferența femei pantaloni, jantă capac track lite, roata 29 urmări, barbati trening 28 lungime, piesa pantaloni barbati jockey, trening barbati welur.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Benzi Reflectorizante

Adauga Comentariul Tau Acum