Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Bluetooth USB 5.0 Receptor Transmițător 2 IN 1 MINi AUX 3.5 mm Handsfree Apel Muzica BT Adaptor Pentru TV Auto Laptop Vorbitor

    (1) 5
(1 Recenzii)

19.76lei 13.84lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u226813

Bluetooth versiune: 5.0+EDR gama de Operare: pana la 10 metri/33 metri (fara obstacole) Transmițător modul: LED-ul roșu este aprins modul Receptor: albastru lumină LED-uri este pe Modul de comutare: faceți clic pe butonul dimensiune Produs: 45*20*9.5 mm Produs net în greutate: 5g Produs greutate brută: 15g accesorii de Ambalare: 1* 5.0 receptor Bluetooth transmițător 1* AUX cablu audio 1* Chineză și engleză manual de Asociere pași: Acest produs este plug and play, nici un driver necesare Asocierea pași: Acest produs este plug and play, nici un driver necesare O: Lansarea mode-roșu 1. Conectați dispozitivul la portul USB pentru alimentare, a comuta la modul transmisie, lumina roșie clipește, și introduceți căutare automată pentru Bluetooth device status (cum ar fi adaptor Bluetooth, setul cu cască Bluetooth, Bluetooth speaker), etc.; 2. Introduceți un capăt de cablu audio de 3,5 MM în AUX interfata adaptor, și introduceți celălalt capăt într-ieșire audio gaura de la TV, proiector, tableta, MP3, CD, etc.sau RCA, semnal audio de ieșire gaura de la TV (de Ieșire); 3. Porniți dispozitivul Bluetooth și ajustați-l la starea de asociere, asocierea este de succes, și lumina roșie este întotdeauna pe.Notă: ①The computerul este plug and play, nici o unitate, nici o conexiune la internet (numai audio nu poate transmite date).Dacă nu există nici un sunet, vă rugăm să setați sunetul la placa de sunet de ieșire în setarea de sunet. ②Different dispozitive Bluetooth (cum ar fi seturi de căști Bluetooth) au ușor diferite de căutare ori de conexiune din cauza diferențelor în scheme și protocoale utilizate, ceea ce este normal. ③ Dacă asocierea nu reușește sau nu poate fi conectat pentru o lungă perioadă de timp, puteți dezactiva toate dispozitivele și reporniți-le pentru a asocia din nou.B: modul de recepționare-lumina albastra 1. Conectați dispozitivul la portul USB pentru alimentare, a comuta la modul de primire, și albastru clipește, și introduceți wireless primirea de stat (atunci când computerul este alimentare, conectați mai întâi cablul în produs, și apoi conectați produsul la computer); 2. Introduceți un capăt de cablu audio de 3,5 MM în AUX interfata adaptor, iar celălalt capăt în interfață de intrare audio de la dispozitivul de redare (cum ar fi căști, boxe, masini, etc.), sau plug 3.5 cablu audio al altor dispozitive de redare în portul audio de pe acest dispozitiv. 3. Activați funcția Bluetooth a telefonului mobil sau tabletă, în mod automat de căutare pentru aparate Bluetooth, selectați "RT-09" în Bluetooth listă și faceți clic pentru a asocia, lumina albastra va fi după asocierea este de succes.Notă: ①The funcția Bluetooth poate fi, de asemenea, realizat prin conectarea dispozitivului direct in USB citire port de jucător. ②When nu există nici un sunet atunci când conexiunea este de succes, vă rugăm să ștergeți cu succes dispozitivul asociat, nu poate fi un dispozitiv Bluetooth conflict.

Tag-uri: 31 receptor bluetooth, ebay bluetooth aux, receptor bluetooth 14v, li bt difuzor, elantra bluetooth, difuzor bluetooth alb, cu fir bluetooth transmițător fm, wifii adaptor bluetooth, curea bluetooth usb, bluetooth transmițător fm soare.

  • Conținutul: Audio
  • Suport Card De Memorie: No
  • Tip Wireless: bluetooth
  • Certificare: CE
  • Nume De Brand: Robotsky
  • Numărul De Model: Bluetooth 5.0 Receptor Transmițător 2 IN 1
  • Origine: NC(de Origine)
  • Wifi Standard: Nici unul
  • Interfață: USB
  • Suport De Înaltă Definiție: Nici unul
image

Mimi Lamiss Du67

5
2021-11-30

“Nu există plângeri la vânzător și bunuri.”

Adauga Comentariul Tau Acum