Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Noi Unisex de Iarna Cald USB Reîncărcabilă LED-uri Luminoase Capac Tricotate Beanie Hat Cadou cu Far de Funcționare Drumetii, Camping

    (0) 0
(1 Recenzii)

22.53lei 16.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u223564

Unisex de Iarna Cald USB Reîncărcabilă LED-uri Luminoase Capac Tricotate Beanie Hat Cadou cu Far de Funcționare Drumetii, Camping

Caietul de sarcini:

Lumina are 4 intensitatea luminii setări.Lentă nivelul blițului poate dura 8 ore, rapid nivelul blițului poate dura pentru 7.5 ore, la cea mai mare luminozitate poate dura timp de 3 ore, și luminozitate medie poate dura 7 ore.

Built-in 4 lumini cu LED-uri poate ilumina 30 de metri.Vine cu un USB baterie reîncărcabilă.Acesta poate fi spălat cu apă, se ia de pe lampă și se spală de mână/mașină.

Unisex beanie hat este facut de super-moale de acril material de fibra, care poate izola în mod eficient aerul rece de iarna.

Flexibil și confortabil de CONDUS pălării sunt potrivite pentru bărbați, femei și copii.Acesta poate fi spălate de mână sub 30 de grade celsius, te rog, scoate-lampa înainte de spălare.

Lumina LED este reîncărcabilă și mobile.Puteți să-l eliminați pentru încărcare prin intermediul unui laptop, mobile de alimentare, priza, incarcator auto, etc.

Este nevoie de aproximativ 1-2 ore pentru a încărca complet și poate dura timp de 2-8 ore de timp de lucru.Puteți să-l purta în aer liber pentru vanatoare, camping, călătorie, care rulează, mersul pe jos, reparații auto, sau poți să te duci oriunde este nevoie de iluminat.

Acesta vă permite să vedeți și să lumineze viața ta pe timp de noapte și îmbogăți calitatea vieții.Lampa a trecut IPX44 impermeabil de certificare și este un ideal far capac pentru funcționare de iarnă în aer liber și aventurieri.

Unisex, cald, confortabil, lavabil beanie cu faruri este cea mai buna alegere cadou pentru bărbați și femei.Cadoul perfect pentru familie și prieteni, în ziua Recunoștinței, de Crăciun, zile de naștere și aniversări.

Măsuri de precauție:

1. Mână spală în apă sub 40 de grade celsius atunci când spălat.

2. Nu se spală la mașină, fără stoarcerea, nu curățătorie chimică, nu de albire.

Nume Produs: Beanie Hat

Material: Fibre Acrilice

Gen: Unisex

Potrivit Sezon: Iarna, Primavara, Toamna

Aplicabile Oferindu-Cadou Ocazii: Zile De Naștere, Sărbători, Târguri, Publicitate, Promotii, Beneficiile Angajaților, Festivitățile Aniversare, Cadouri De Afaceri, Premii, Relații Publice Planificarea

Dimensiune: Unul Mărime

Aplicabile Scene: Noapte De Funcționare, Mersul Pe Jos Câine, Iluminat, Pescuit, Jogging, Alpinism

Obiecte Aplicabile: Adulți

Funcție: Să Păstreze Cald

Lumini cu LED-uri: 4 Led-uri Luminoase, 200 Lumeni

LED-uri de Iluminat Efecte: Medie Luminozitate, Luminozitate Mare, Lent, Flash, Flash Rapidă

Lumina LED-uri de Iradiere Gama: 20-40 de Metri

LED-uri Alimentare: 250mAh Baterie (Inclus)

A CONDUS Timp de Lucru: 7 Ore pentru Mediu, Lumină, 3 Ore pentru Luminozitate Ridicată, 8 Ore pentru Slow Flash, 7,5 Ore pentru Rapid Flash

4 LED-uri Moduri de iluminare: Medie Luminozitate, Luminozitate Mare, Lent, Flash, Flash Rapidă, faceți Clic pe Butonul pentru a Comuta pe Modul de Lumină

Caracteristici: Cadou, Cald, Lavabil

Dimensiuni: 22cm x 21cm x 2cm/8.66" x 8.27" x de 0,79" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Beanie Hat

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual de Utilizare

Tag-uri: oamenii capac 7 14, stc usb, niu pălării, șuruburile de cald, melodii de camping, elfii pălărie de iarnă, căciuli nascut, canada pălărie, lumina samurai capac, pălărie rotundă beanie.

  • Material: Acril
  • potrivit sezon: iarna, Primavara, toamna
  • Model Tip: Solid
  • Numele Departamentului: Adult
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Casual
  • Gen: Unisex
  • Numărul De Model: 121212

Adauga Comentariul Tau Acum