Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina de Ceață Față Lampă Lumina Decor Acopere Gărzile Protector Accesorii pentru Suzuki Jimny 2019 2020 2021, Negru

    (0) 0
(1 Recenzii)

335.22lei 201.11lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u219567

Model Auto: Pentru Suzuki Jimny 2019 2020 2021.

Făcute de calitate premium, materiale de Fier,bună rezistență la abraziune, duritate mare, mare capacitate de asumare, nu este ușor să se deformeze,să se estompeze și coaja,durată lungă de viață.

Funcție:de a Proteja de lumina ta de a fi zgâriat, se acoperă existente și uzura masinii original lumini, și îmbunătăți în mod eficient de moda si sportivitate de la masina originala, face iubita ta masina arata cool.

Lampa hote de a preveni în mod eficient lumina de ceață din zgârieturi sau coliziuni cauzate de accident din spate, intemperii artificiale, daune, etc.

Ușor de installtion: lampa hote venit cu 8 bucăți șuruburi.Pur și simplu coaja de bandă auto-adezivă de pe spatele și a pus pe locul potrivit pentru un ușor pentru a instala.(Sfaturi: Face un pic de curățenie și de căldură banda un pic înainte de instalare vă va ajuta capacul stick-ul în loc de mai bine.)

dimensiune:25.5x17.5cm

Material:fier

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

2 * Lumina De Ceață Acoperă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: suzuki jimny fj far, 90mm lumina suzuki jimny, suzuki jimny lumina de ceață, accesorii auto jimny 2016, organizator jimny 2019, luci faruri led, maro peruca lace front direct, beta 2021 accesorii, terrano faruri led, suzuki jimny lumini cu led-uri.

  • Caracteristici Speciale: Decorarea Și Protecția
  • Tip De Element: Lampa Hote
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: fier
  • Model De Masina: Pentru SUZUKI JIMNY
  • Potrivit Pentru Lampa: Faruri

Adauga Comentariul Tau Acum