Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Sex Shop Hot Super-Mini-Vibratoare 11*3 CM Simula Masaj G-Sprot Interesant Cu ventuza Sex Produs Pentru Femei Adulte jucarii Sexuale.

    (1) 4
(1 Recenzii)

37.87lei 26.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u216192

RM15397354680879248

Sex Shop Hot Super-Mini-Vibratoare 11*3 CM Simula Masaj G-Sprot Interesant Cu ventuza Sex Produs Pentru Femei Adulte jucarii Sexuale.

Producr descriere:

1.Nume produs:Dildo-uri

2.Tip de element:Adult Sex toys

3.Dimensiune:11*3 CM

4.Culoare:Carne,Negru

5.Secret de ambalare

Despre confidențialitate:

★Ambalare: secret de ambalare,nu Există anunțuri, scrie "jucarii" de pe pachet Pentru a proteja viața privată a cumpărătorului.

Plata

Escrow nostru este de preferat metoda de plata ,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Transport

1.Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile după ce a finalizat plata.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă..ar fi bine să nu lăsați o adresa de mail,credem că nu e în siguranță.

2.Noi oferim o mulțime de metoda de expediere.cum ar fi:China Post Aer Înregistrat Mail .ePacket .Singapore Post .Olandez Post.PostNL.Aramex .Aeriene Ruse .etc.Vom alege un mai potrivit și mai rapid pentru tine .

3.Oferim rapid metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,EMS,FedEx, Dar trebuie să plătească costul de transport maritim.

Retrimite&Rambursare

1.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire ,3-7 zile sau mai mult dupa livrare logistica informațiile vor fi actualizate.Dacă orice problemă cu privire la informațiile de urmărire,vă rugăm să ne contactați înainte de a pune pentru a disputa.

2.Vă rugăm să ne contactați prin mesaj ,e-mail, sau trademanager , dacă aveți orice alte cerințe.

3.Vă rugăm să verificați pachetul și articole, asigurați-vă că este intact.

Feedback-ul:

1.Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.Deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii, sau alt lucru).Vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele), pentru noi,este foarte important pentru noi.

RM15397354680879250

Tag-uri: lenjerie pentru femei brand, vibratoare femei nutriție, s&t produse, yourdoll papusa de sex, cret penis artificial, sex 2019 jucărie, vibratoare femei 24x100, lenjerie femei sex 5xl, prada penis artificial, mssg r jucărie pentru adulți.

  • Material: PVC
  • Numele Produsului: Mini Dildo-Uri
  • Nume De Brand: Hieha
  • Sugestiv Sexual: No
  • Culoare: Carnea, negru
  • Tip De Element: Jucarii sexuale pentru femei
  • Dimensiune: 11*3CM
  • greutate: 93g
  • Numărul De Model: R-203
image

Bellanedward

4
2022-01-05

“Nu foarte real, dar de bună calitate”

Adauga Comentariul Tau Acum