Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Accepta Personalizare E-Biciclete MTB Scuter Split Mult Ulei de Țeavă Reglabil Pret Corect Discul Taie curentul Goodtaste Frână Hidraulică

    (4) 4.5
(4 Recenzii)

291.23lei 232.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u214793

-------------

Tag-uri: europa coloană, husă brompton, pește shimano, liga scuter, desene animate piese auto, trk accesorii pentru motociclete, lk mtb, mirida accesorii pentru biciclete, nedefinit pantaloni, e luni scuter.

  • Sistem De Frânare: Hidraulice Pe Disc De Frânare (Frână Hidraulică Pad)
  • Numărul De Model: Accepta personalizare
  • Adaptarea: dreapta sau la stânga
  • Componente: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Zero 10x cumpere: E-bike comisiei
  • Nume De Brand: Goodtaste
  • Dimensiune: 160mm
image

Textkozak

5
2021-11-11

“Toate echipate și foarte fericit, a durat mai mult decât era de așteptat ca au nevoie de sângerare chiar dacă nu a fost deja ulei în interiorul toate componentele. Multumesc de un milion ”

image

Thecrakton20

5
2021-12-26

“Mare de lucrări”

image

Cer 1131

5
2022-01-22

“Foarte frumos frână upgrade. Este foarte dificil de a găsi etriere de frână care pot fi montate pe partea dreaptă a vehiculului. Cele mai etriere de frână sunt concepute pentru a fi montate pe stânga, deoarece acestea sunt destinate pentru biciclete. Liniile venit pre-bled și tot ce trebuia să faci era să taie la lungime și apoi conectați. Ei folosesc standard shimano tampoane și par să aibă legătură și un plus de 1-2mm de clearance-ul. Am havnt încercat stocul de tampoane, dar ele par a fi de calitate decentă cu niște bucăți de cupru într-acolo. Maneta trage este o firmă mică, dar are o clară frumos sentiment pentru ea. O problema am avut a fost că linia mea fata a fost de aproximativ 100mm prea scurt. Nu este cel mai rău lucru din lume, dar a trebuit să-l înlocuiască. Face, care necesită o aerisire complet. Faci o aerisire complet necesită sângera port biberon adaptor pentru seringă. Pârghiile nevoie de un standard shimano șurub în pâlnie.”

image

Vadimyamchik

3
2022-01-10

“Frână spate nu se potrivește foarte bine, deoarece este foarte gros, și modul în față nu are sigiliul ei bine, în scopul de a le folosi am avut de a face o mulțime de invenții”

Adauga Comentariul Tau Acum