Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru Toyota CHR C-HR 2017 2018 Accesorii Auto Interior Pentru Toyota C-HR Poarta Slot Pad covor de Cauciuc Non-Alunecare Interior Cupa Pad

    (0) 0
(1 Recenzii)

104.83lei 67.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u214476

Pentru Toyota CHR C-HR 2017 2018 Accesorii Auto Interior Pentru Toyota C-HR Poarta Slot Pad covor de Cauciuc Non-Alunecare Interior Cupa Pad

NOTĂ:UNELE PRODUSE CU LOGO-UL, UNELE FARA, MINTEA ESTE SHEN TRAGE!

NOTĂ:UNELE PRODUSE CU LOGO-UL, UNELE FARA, MINTEA ESTE SHEN TRAGE!

MONTAREA

Poarta Slot Pad Dedicat Pentru Toyota CHR C-HR 2017 2018.

PROTECȚIE

Ca in miniatura, din cauciuc "covorase" , se potrivesc Personalizat garnituri va acoperi toate buzunarele TOYOTA interne inclusiv:pahare, buzunare ușă, și consola centrală.Ele oferă protecție de la firimituri, scurgeri minore,s-a topit bomboane, zgârieturi, și zăngănit de monede.Pentru a curăța pur și simplu clătiți garnituri în chiuvetă.

NON-ALUNECARE & NON ZĂNGĂNIT

Fabricat din durabil DURABIL și de ÎNALTĂ cauciuc FLEXIBIL care permite pad să se aplece și contur în mașină buzunar în timp ce, de asemenea, oferind un non-alunecare de suprafață pentru a seta elementul pe.Ei au, de asemenea, pentru a preveni elemente aleatorii din zăngănit, cum ar fi curele cu clichet plasat în buzunarul ușii.

DECOR

Puternic efect stereoscopic va îmbunătăți estetica generală de TOYOTA.Are un mic tab maner pentru ridicat si acces auto buzunar mai ușor.

INSTALAȚI ÎNTR-UN FLASH

Instala direct, nu este nevoie de a modifica.Adăuga un strop de culoare pentru noua ta Masina.Dacă aveți orice probleme (nu pot găsi în cazul în care o piesă se,piese lipsă,, probleme cu fit, etc.), doar e-mail-EDBETOS și suntem bucuroși să vă ajute.

Tag-uri: toyota chr clip, body kit corolla 120, accesorii interior fox, gel de unghii mifanxi, toyota chr rosu accesorii, cotiera toyota chr 2018, glock alunecare, anti-alunecare, perne, tyren covoare de cauciuc, pajero accesorii auto.

  • SKU: DMT102
  • Tip De Material: Gel de siliciu
  • Pentru Toyota C-HR 2017 Poarta Slot Pad: Pentru Toyota CHR C-HR Cauciuc Coaster Accesorii Cupa Perna de Styling Auto
  • Nume De Brand: EDBETOS
  • Culoare: Rosu / Albastru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material de calitate: Protecția Mediului Din PVC
  • Numele Produsului: Poarta Slot Pad Pentru Toyota CHR C-HR 2017 2018
  • Pentru Toyota C-HR 2018 Poarta Slot Pad: Pentru Toyota CHR C-HR Non-Alunecare de Usi de Interior Pad/Cupa

Adauga Comentariul Tau Acum