Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

100buc Transparent Auto de Etanșare Mici Poli OPP autoadezive din Plastic Saci de Bijuterii Petrecere Sac de Cadouri Bomboane Ambalare Punga de Celofan

    (1) 2
(1 Recenzii)

18.26lei 10.24lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u214291

100buc Transparente autoadezive Pungi Seal Clar OPP Plastic, Celofan, Pungi de Cadouri Bomboane Pungă de Pungă de Bijuterii Pungi de Ambalare

Descriere produs

Material:Poly Polietilena

Culoare: Clar

Cantitate: 100 ¡À 5pcs în total (Numărat de masini, nu manual unul câte unul)

Aplicație: Resigilabil pungi transparente sunt, de asemenea, potrivite pentru documente si imprimeuri care necesită elegante, transparente plicuri.Aceste pungi transparente de diferite dimensiuni sunt potrivite pentru cele mai multe scopuri de ambalare.

Notă: pungile de Plastic pot fi periculoase.Pentru a evita pericolul de sufocare, nu lăsați acest sac departe de copii și de copii și păstrați-le departe de foc și sursă de căldură.

Caracteristici Produs:1.Special concepute pentru covrig rod, timp prăjitură, ciocolată rob, de asemenea, o mare pentru ambalaj diy colier, bijuterii.2. Puternic și durabil celofan trata saci, transparent violoncel pungi face cadou minunat.3. Auto-sigilare pungi-ar putea fi de zi cu zi produse de patiserie, carduri, dar, de asemenea, profesionale pentru nevoile de afaceri.4. Ușor pentru a sigila și coaja off, de asemenea, ușor să se resigilează, reciclabile și ecofriendly făcut.5. Diverse aplicatii: ambalaj bomboane, cookie, tort și alte gustare, decoratiuni pentru petrecere, de nunta,de vacanță,de asemenea, un ambalaj de sac pentru Crăciun, Ziua Recunostintei, cadou de anul Nou.

Tag-uri: g doamnelor genți de mână, criststan dior geantă, lemn de tuns transport gratuit, nova ambalare, personaised nunta, nedefinit pantaloni, standup pungă de hârtie, totebag cutii de cadouri pungi, glave cutie de cadou, ambalaj cutie mare.

  • Material: Plastic
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Petrecere De Ziua
  • Model: Mustață
  • Numărul de Pc-uri: 100buc
  • Origine: NC(de Origine)
image

Balanukalena90

2
2022-01-25

“Pachetul nu este 12*14, dar 12*11”

Adauga Comentariul Tau Acum