Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Religioase Figurine De Rasina Sfintei Fecioare Maria Statuie Catolică Maria Statuia Madonna Manual Statuie A Fecioarei Maria, Isus Decor Acasă

    (0) 0
(1 Recenzii)

130.08lei 71.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u21279

Religioase Figurine De Rasina Sfintei Fecioare Maria Statuie Catolică Maria Statuia Madonna Manual Statuie A Fecioarei Maria, Isus Decor Acasă

Puncte: 1、Statuie a Fecioarei Maria: Acesta este cadoul perfect pentru cei care iubesc inspirație religioasă.Folosit pentru decorarea, acesta este punctul central al ritualurilor religioase și sărbători.

2、Manual de Măiestrie: Detaliate de sculptură, textura naturală, frumoasă și expresie vie, linii netede și culori bogate.

3、Sigur și Durabil: Realizate din eco-friendly rasina, pictat de mână, în condiții de siguranță și durabile.

4、Mare Decor: dimensiunea este corect, acesta poate fi plasat pe un raft sau pe masa, sau oriunde in casa, la birou sau biserica, ca o grijuliu supliment la orice spațiu.

5、de Înaltă calitate de Colecție: 7,8 inch de mare, foarte potrivit pentru casă religioasă decoratiuni sau obiecte de colecție.

Caracteristici:

1.Statuia Fecioarei Maria: Acesta este cadoul perfect pentru cei care iubesc inspirație religioasă.Folosit pentru decorarea, acesta este punctul central al ritualurilor religioase și sărbători.

2.Manual de Măiestrie: Detaliate de sculptură, textura naturală, frumoasă și expresie vie, linii netede și culori bogate.

3.În condiții de siguranță și Durabile: Realizate din eco-friendly rasina, pictat de mână, în condiții de siguranță și durabile.

4.Decor minunat: dimensiunea este corect, acesta poate fi plasat pe un raft sau pe masa, sau oriunde in casa, la birou sau biserica, ca o grijuliu supliment la orice spațiu.

5.De înaltă calitate de Colecție: 7,8 inch de mare, foarte potrivit pentru casă religioasă decoratiuni sau obiecte de colecție.

Caietul de sarcini:

Nume: Fecioara Maria Sculptura

Material: rasina

Dimensiune: aproximativ 8x8.5x19.8cm/3.15x3.34x7.8inch

Cerere: potrivit pentru camera de zi de decorare, decorare fereastră, cameră de decorare

Lista De Ambalare:

1*Fecioara Maria Sculptura

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: figurine imagin, cristal mary virgin statuie, statuile fecioarei maria lemn, inel mary isus, moartea maria statuie, santos catolică statui, semn statuie, madonna fusta, familie isus statuie, figura pe.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum