Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Nou, Original, NE Positivo Notebook Tastatura pentru Laptop Dns Panasonic pentru HP Pavilion G7-2000 G7-2100 G7-2200 G7-2300 Cadru

    (0) 0
(1 Recenzii)

64.33lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u212779

1. Informații de bază

Nume: Notebook tastatura

Model Universal:Pavilion G7-2000 G7-2100 G7-2200 G7-2300

Situația de bază: nou original

Tastatură text: NE/BR/RU/ES/KR/MX/FR/CL/

UA/SA sunt toate suportate de vânzare

Client lauda

2. De transport maritim standard

(1)Confirmați cu modelul și fotografie necesare tastatura

(2)Fabrica de brand original nou tastatură livrate

(3)produsul a fost testat pe un calculator de lucru pentru a se asigura că nu există nici o problemă cu produsul

(4)Înalt standard de ambalare garanții produs logistica securitate

3. Post-vânzare

(1)Toate produsele sunt testate și sunt în stare bună înainte de expediere.

(2)Dacă primiți un incorecte sau produs defect, vă rugăm să ne contactați pentru o înlocuire sau de restituire în termen de trei luni de la primirea produsului.

(3)Pentru orice motive personale (non-vânzător de eroare) se întoarcă rambursare, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile.Elementele returnate trebuie să rămână în starea lor inițială, iar costurile de returnare ar trebui să fie suportate de către cumpărător.După primirea produselor returnate, rambursarea va fi făcută.Cumpărătorul este responsabil pentru deteriorarea și pierderea în perioada de revenire.Dacă produsul este deteriorat în schimb, cumpărătorul nu va fi capabil de a obține o rambursare completă.

(4)oferim trei luni de întreținere.Articole cu defecte în perioada de garanție pot fi returnate.Cumparatorul va suporta transportul. (5)vă Rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.Vom repara sau înlocui cât mai curând posibil.

Garanția nu acoperă elementele care sunt deteriorate fizic sau operațiuni anormale (cum ar fi abuzul și instalarea necorespunzătoare).

4. Logistica de livrare

(1) putem livra la toate părți ale lumii.

(2) Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să ne e-mail în timp.Noi nu suntem responsabili pentru incorecte sau care nu pot fi livrate de adrese.

(3) Odată expediat, veți primi o notificare.Pachetul este în siguranță și necesită o semnătură.Dacă pachetul nu este semnat, acesta va fi returnat, vă rugăm să-l ridic de la oficiul poștal local.

Tag-uri: mec tastaturi, mini din tastatura de sex masculin, niye mouse tastatura, msus tastatura gaming, silicon tastatură lube, tesco tastatură fără fir, gs 65 tastatura, hotswap 43 tastatura, larg tastatură bluetooth, tastatura hot swap prize.

  • Standard: NE-Standard
  • Compatibil Marca: HP/compaq
  • Certificare: CE, DOT, EAC, EPA
  • Nume De Brand: ZUIDID
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum