Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De Crăciun, Haine De Câine Câine Cosplay Costum De Crăciun Animale De Companie Haine De Iarna Hanorac De Haine De Blana De Câine Moș Crăciun De Echitatie Îmbrăcăminte Pentru Animale De Companie

    (1) 5
(1 Recenzii)

106.72lei 51.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u212038

Sfaturi Cald

Vă rugăm să măsurați circumferința pieptului și a gâtului lungime.circumferința pieptului este cel mai important.circumferinta pieptului este cea mai mare parte a pieptului.Vă rugăm să ia în considerare 0.5 inch eroare.

Măsurarea cainele pentru o potrivire perfecta inainte de a cumpara.Ia fiecare măsurătoare un pic vag, deci nu va fi marja pentru câinele tău să se miște și să respire, dar nu prea largi.

Daca animalul tau de companie este între două dimensiuni, vă rugăm să alegeți dimensiunea mai mare.

Nici O Mașină De Spălat.

De ce ai alege câinele nostru costum de pisica ?

Design-ul arata ca un Mos craciun sta pe spate de câine și de a face dvs. de caini arata ca un ren dragut, care este foarte amuzant și adaugă un puternic atmosfera de festival.

Potrivit pentru cele mai multe ocazii, cum ar fi de Crăciun, uzura de zi cu zi, fotografii și așa mai departe.

Santa Costum De Câine

Cu ambarcațiuni rafinat, este durabil și rezistent la uzură, care este ușor să se mențină.Cu umanizat design, acest strat este convenabil de a purta și scoate animalele de companie va atrage atenția oamenilor, atunci când purta costumul și acest costum poate oferi familia și ore de divertisment.

Transport

1.Dacă alegeți pentru a navei din China, o nava de pe Usite.ro Standard de Transport maritim; dacă alegeți pentru a navei din străinătate depozite, ne va livra locale logistica de livrare.

2.Comanda dvs. este în general expediate în termen de 24 de ore, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

3.Nimic vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți,vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Servicii

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

Tag-uri: câinele pikachu hoodie, bal de craciun haine, haina cocon cald, grand rampa led, caz rampă 2, la câine haine, crăciun câine jachete, blană costum de moș crăciun, elegant costum de moș crăciun, crăciun costum de moș crăciun.

  • Tip: Câini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Spandex
  • Model: Solid
image

Funbaghunter

5
2021-11-01

“Acest lucru a fost un cadou de Crăciun pentru nepoții noștri. Ei au fost incantati de ea si a iubit-o arate! ”

Adauga Comentariul Tau Acum