Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pielea Shell Caz de Înlocuire Capac Placă Pentru PS5 Disc Versiune a Consolei de Jocuri Anti-Zero Praf Pentru Playstation5 Accesorii

    (4) 4.75
(4 Recenzii)

194.80lei 109.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u209099

Pielea Shell Caz de Înlocuire Capac Placă Pentru PS5 Disc Versiune a Consolei de Jocuri Anti-Zero Praf Pentru Playstation5 Accesorii

Puncte: 1、Buna Compatibilitate: Această înlocuire placa este special conceput pentru PS5 console.Acest capac protector se poate înlocui complet original capacul de pe consola pentru PS5. (numai pentru PS5 Disc Version)

2、Accesoriu Practic: Aceasta husa de protectie este adecvat numai pentru PS5 consola.Profesional, de design vă permite să accesați cu ușurință toate cablu porturi si butoane.Nu va afecta utilizarea de orice funcții, cum ar fi USB, retea (LAN Ethernet RJ45), compatibil HDMI, portul de alimentare.

3、Ușor de Instalare: Această coajă de protecție este ușor de a instala și de a desprinde, și potrivite pentru PS5 consola, și aceasta nu va afecta nici funcții.

4、Protecție completă: Acest capac protector se pot adăposti consola de la zgârieturi și deteriorări.

5、Premium și Durabil: Deschiderea design nu afecta disiparea căldurii de consola ta, și aceasta husa de protectie este durabil și prelungește durata de viață a consolei.

Lista De Ambalare:

Shell*1 (numai pentru Disc Version)

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: dvd-ul ps4, ps5, accesorii ps5 oficial, ps5 piele de argint, telefon ps5, ps5 petrecere controlere, capac playstation 5, nedefinit pantaloni, kawaiis accesorii gaming, ps5 playstation 5 stea, standard ps5 acoperi.

  • Nume De Brand: tmddotda
  • Compatibil Marca/Model: playstation 5
  • Origine: NC(de Origine)
image

Wanguo168

5
2021-10-05

“Unul dintre rupt ancore venit, dar au de gând să-mi dea înapoi o parte din bani și nu și-a pierdut funcționalitatea atât de bine.”

image

Komplesor Murat

5
2021-11-21

“Produs de mare calitate! Foarte rapid toI instala. Se potrivesc Perfect!”

image

Liltank430

4
2021-09-27

“Bonne qualité et facile à installé temps de montaj 2minute ”

image

Jhymmyeoo

5
2021-10-26

“Perfect pentru mai multe ventilație și prelungirea PS5 viata”

Adauga Comentariul Tau Acum