Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Original, Nou 8.4 V 10000mAh 37Wh GSP0931134 Baterie Reîncărcabilă pentru JBL XTREME Xtreme Înlocuire + Instrumente Gratuite

    (0) 0
(1 Recenzii)

72.73lei 67.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u207407

Prieten rus să Acorde o Atenție, vă Rugăm:- vă Rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă .Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.

Acest magazin toate bateriile de sprijin ridicata cantitate

Vă rugăm să contactați pentru prețuri en-gros, favorabile pretul va fi oferit pentru cea mai mare parte Foarte bună calitate și de mare cantitatea aflată în stoc acum.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.

Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional, în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, Usite.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

Compatibil cu: Pentru JBL Xtreme

Capacitate acumulator: 5000mAh

Baterie Tara de Origine: China

Ceea ce este în colet?

1* baterie

1* Truse De Scule

1*Clei Autocolant

Noile baterii Litiu-Ion trebuie să fie COMPLET ÎNCĂRCATĂ și DESCĂRCATĂ COMPLET de 2 până la 3 ori, înainte de a fi pe DEPLIN cu aer CONDIȚIONAT.Vă rugăm să rețineți că un nou Litiu-Ion este complet performanță și longevitate este realizată numai după 2 până la 3 complete de încărcare și de descărcare de gestiune de cicluri.După ce treci prin 2-3 cicluri, niciodată nu va trebui să-starea bateriei din nou!

Toate convorbire și de așteptare ori sunt aproximative, în funcție de transportator, setările de rețea, puterea semnalului, și caracteristicile selectate.De convorbire și de Așteptare ori va fi mai mică în modul Analogic după cum sa menționat mai sus.

Livrare detaliu: 1.Vă rugăm să confirmați adresa cu atenție odată ce ați face ordine.Vom trimite produsele la tine, la o dată după ce plata este primită.(vom trimis elementele în termen de 2-5 zile(zile de lucru,nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platforma) 2.Nu va fi un default metoda de transport maritim, atunci când vă confirma comanda .Am temelor va fi trimis prin Bpost ,Turcia Post ,PostNL,CDEK sau altele.Elementele sunt livrate din china , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20-45 de zile lucrătoare. 3.Puteți schimba, de asemenea, metode de transport, în conformitate, dacă este necesar, cum ar fi UPS,DHL,FEDEX etc .Desigur, ar trebui să plătească diferența de preț de transport maritim.Detalii pot fi menționate la noi. (Plăti prețul diferență de transport maritim în acest link,

4.Bateria nu este convenționale de bunuri pentru transport, timpul estimat De livrare poate fi mai mare decât convenționale de bunuri.Plata: 1.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW 2.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.Garanție: 1.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o repacement sau banii înapoi; vă Rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Marfa care este deteriorat nu este rambursabil. 2.Cumpărătorul este responsabil numai pentru returnare taxe pentru articole de garanție. 3.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține pentru a ieși adresa de returnare, și scrie"cadou" pe livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și să ne dea numărul de urmărire.După ce vom primi articol, vom repara-le de le schimb urgent.Despre Feedback: 1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a atinge succesul.Prin urmare, feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele feedback-ul.

2. Vă rugăm să nu ne dea orice feedback cu excepția de 5 stele, feedback-ul, doar pentru că de transport.Nu avem multe opțiuni pentru baterie de transport.

3. Ne pasă de clienții noștri fideli și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta. "

4. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema.Noi înțelegem îngrijorarea și eșecuri și va încerca noastre cele mai bune pentru a le rezolva.

5. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau provoacă orice dispute pe site-ul, pentru că vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a servi clienții, și vă vom oferi soluții satisfăcătoare.

Tag-uri: 9600mah baterie l14d3k32, 4s1p 144v bateria, litkola bateria, jbl charge flip-5 baterie, fixare jbl xtreme, jbl extrerm de baterie, jbl jarge baterie, jcb flip 4 baterii, baterii haomi bn31, jbl charge 3 baterii.

  • Capacitate baterie(mAh): Mai presus de 5000mAh
  • Original sau Nu: original
  • Origine: NC(de Origine)
  • De Certificare A Calității: CE, ROHS, DEEE, UL, PSE, ETL, FCC, AMS, GS, KC, CB, CSA, EMC, SASO
  • Certificare: DEEE, AMS, CE, CB
  • Numărul De Model: Pentru JBL xtreme1
  • Nume De Brand: Matcheasy

Adauga Comentariul Tau Acum