Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masca De Fata Cârlig Extensie Centura Coarda Elastica Ajustabila Cablu Gura Măști Clema Șir Cârlig-Catarama Titular Curea De Dropshipping

    (1) 5
(1 Recenzii)

3.69lei 1.41lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u206741

Caracteristici produs:

Principalele caracteristici - design elegant, greutate redusă, steril, utilizarea de environmentalprotection PP materiale flexibile, poate fi auto-temperatură înaltă de dezinfecție, curățare ușoară, nelimitat reutilizare, nici o alergie, cu capul în formă, confort maxim, surround design, curea ajustabila, fără gust, durată lungă de viață și așa mai departe.

Compatibilitate extinsă Nostru universal de înlocuire helmetis sunt compatibile cu doi-punct de conexiune de tipuri de diferite măști sau măști.

Lavabil și rezistent - banda este confectionata din material rezistent PP material flexibil și pot fi curățate în mod repetat, indoite, nu sunt purtate, ondulat, cu vărsare sau alte tipuri de degradare.

Design funcțional: produs cârlige, folosind un arc semi-circular de design, ușor de purtat în jurul arcului de design, se poate forma o suprafață interioară netedă, este puțin probabil să provoace iritații sau abraziune a pielii.Mijlocul gaura patrata poate fi folosit ca un agățat gaura, agățat în perete, dulap și alte cârlige, care este, curat și ordonat.

Instrucțiuni de utilizare: masca curea cataramă de pe orice masca cârlige, în funcție de mărimea capului ajusta în mod liber de etanșeitate.

Culoare: alb transparent, albastru transparent, pulbere transparent.

Gen aplicabile: bărbați, femei, copii și copii mici.

Pachetul Inclus:

1X Masca cârlige

Tag-uri: penis extender masaj, titularul cardului de larnyard piele, siliciu titularului cardului, broșe femei dropshipping, martor centura catarame, palarie anti catarama, k letarr catarama, lot curea din piele, top shopify dropshipping, curea alb cataramă.

  • Material: Plastic
  • Plastic Tip: ABS
  • Caracteristică: Masca Ureche Cârlige
  • Utilizarea: Îmbrăcăminte
  • Forma: Apartament
  • Catarama Tip: Clip Catarame
  • Technics: Filmate
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: masca ureche cârlig curea
image

Valhallamousey

5
2021-11-04

“De bună calitate, bine de livrare. Ușor mai mici pentru capul meu (destul de mari de cap)”

Adauga Comentariul Tau Acum