Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

30ml V34 Corector de Culoare Pasta de dinti Intensivă Îndepărtarea Petelor de Albire Pasta de dinti Nhpro Pompa de Tip Email de Îngrijire a Reduce Ingalbenirea

    (1) 1
(1 Recenzii)

40.59lei 19.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u206152

30ml V34 Corector de Culoare Pasta de dinti Intensivă Îndepărtarea Petelor de Albire Pasta de dinti Nhpro Pompa de Tip Email de Îngrijire a Reduce Ingalbenirea 【 V34 Corector de Culoare 】conține sorbitol, xilitol, glicerina si alte ingrediente, care sunt foarte sigur, poate fi folosit în condiții de siguranță. 【 Curatare profunda 】Elimina adânc stainsThis fluor pasta de dinti gratuit spuma poate penetra smaltul crevase și eliminarea particulelor de alimente, și pete profunde încorporate acolo. 【 Albirea dintilor 】Ajuta pentru a rupe în jos pigmentare de pe suprafața dinților, bloc pigmentare, reduce galben dinte petele, face dintii mai galbeni. 【 Nhpro Email de Îngrijire 】Mai eficient decât tradiționale de pasta de dinti, care pot ajuta umple pierdut minerale și de a reduce sensibilitatea. 【 Dinți de Curățare Pasta de dinti 】ajuta în mod Eficient dinții mai albi și de a face zâmbetul tău mai frumos, Improspata respiratia si respiratia urat mirositoare, grija pentru dinti mai albi.

Ingrediente naturale --- conține sorbitol, xilitol, glicerina si alte ingrediente, care sunt foarte sigur, poate fi folosit în condiții de siguranță.Improspata respiratia si respiratia urat mirositoare, grija pentru dinti mai albi.

V34 Corector de Culoare --- Ajutor pentru a rupe în jos pigmentare de pe suprafața dinților, bloc pigmentare, reduce galben dinte petele, face dintii mai galbeni.

Rezultate --- atunci Când este utilizat ca regia, majoritatea clienților de a începe pentru a vedea dintii mai albi după prima utilizare.la 7 nuante mai albi in 30 de zile, cu NICI o sensibilitate?garantat.V34 Corector De Culoare

Caracteristici:

1. Eficient dinții albi și face zambetul mai frumos.

2. V34 Corector de Culoare, conține sorbitol, xilitol, glicerina si alte ingrediente, care sunt foarte sigur, poate fi folosit în condiții de siguranță.

Caietul de sarcini:

1. Conținut Net: 30ml

2. Brut greutate: 45g

3. Dimensiune ambalare: 3.4*3.4*12.5 cm

Pachetul Include:

1x V34 Corector de Culoare

Tag-uri: gothic dress, automate cat feeder, converse star dublu nut.

  • Caracteristică: curatare profunda
  • Numele: V 34 Corector De Pasta De Dinti
  • Nume De Brand: PUOU
  • Dimensiune: 3.4*3.4*12.5cm
  • feature3: Dinți De Curățare Pasta De Dinti
  • feature1: Albirea Dintilor
  • Greutate Brută: 45g
  • facilitate4: Ingrediente Naturale
  • Volumul: 30 ml
  • Origine: NC(de Origine)
  • feature2: Nhpro Email De Îngrijire
image

Caio Calegari

1
2022-01-27

“Produsul nu a fost comandat de culoare violet pentru albirea dintilor nimic de-a ta cu ce am primit. Am primit-o în culoarea portocalie, aș dori să fie rambursate.”

Adauga Comentariul Tau Acum