Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Curățenia Semne Hotel Semne Magnetice Acrilice Mașină De Spălat Vase Magnet Curat Murdar Semn De Acasă Decorare Camera Camera Sfaturi De Curățare

    (0) 0
(1 Recenzii)

36.56lei 20.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u205021

Caracteristici:

[Potrivit pentru toate mașinile de spălat vase] Un full-size moale cu magnet puternic magnetism este pe spate.Daca masina dvs. nu este magnetic, vă rugăm să nu vă faceți griji, avem bandă dublu adezivă pentru tine.Ei nu vor lăsa urme pe suprafața mașinii de spălat vase.

[Puternic anti-zero magnet] full-size moale magnet pe spate poate fi menținută pe orice suprafata magnetica.Built-in industrială magnet cu silicon moale pentru a proteja mașina de spălat vase.

[Dimensiunea perfectă și durabilitate] dimensiunea perfecta este de 7 x 2 inch (17.8 x 5.1 cm).Text clar, îl face ușor de citit, dar nu este combativ, astfel încât să puteți citi cu ușurință!Buna si durabila din plastic arata foarte bine pe orice masina de spalat vase.

[Ușor de utilizat] Ușor pentru a comuta manual de curat și murdar.Cu toate acestea, atunci când deschideți sau închideți ușa mașinii de spălat vase, aceasta nu se va schimba pe cont propriu, pentru că nu există un rezistor în interiorul, care păstrează semnul obturatorului în poziția inițială.

[Cadou unic idei Grozave de cadouri pentru Ziua Mamei, casa noua, cadou de casă nouă, și de Crăciun.Acesta este un semnificativ și practic cadou.Mama, sotie, bunici, prietene, prieteni, va iubesc!Există dragoste si utile idei de cadouri pentru oricine!

Parametri:

Nume Produs: Masina De Spalat Vase Magnet

Greutate produs: 73g

Produs dimensiune: 17.8*0.6*5cm

Produs ambalaj: carton alb și OPP sac

Dimensiune ambalare: 18*5.5*12cm

Pachetul Inclus:

1 x masina de spalat Vase Magnet Curat Murdar Semn

Tag-uri: sac de rufe murdare curat, care pot fi stivuite indicator luminos, magnet curat murdar, curat murdar vasul, curat murdar șosete, ribetiadora masina de cusut, metal semn de neon, nunta acrilice semn, curat murdar coș de rufe, curat murdar sticlă auto.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Stil: Modern
  • Numărul De Model: /, Mașină De Spălat Vase Magnet
  • Forma: dreptunghi

Adauga Comentariul Tau Acum