Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 Set DIY Rotative Colorate Caleidoscop Kituri de Știință Experiment Educațional Ambarcațiuni Copil Creier Mâini-Ochi de Pregătire pentru Cooperare în Jucărie

    (1) 1
(1 Recenzii)

4.66lei 3.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u20479

Caracteristici:

Modelul este simetric.

Doar un singur model este real, iar altele sunt reflectate în oglindă.

Modelul efect de Caleidoscop: hexagonal model.

Toate sunt la fel și sunt simetrice în jurul unui punct central.

Cunoștințe Clasa:

Caleidoscop arată fantastic, dar este de fapt destul de simplu.

Principiul de caleidoscop este de a folosi suprafața oglinzii de triunghi echilateral, pentru a reflecta și refracta margele de sticla in colt pentru a forma un frumos model regulat.

Cu rotația caleidoscop, fluxul de margele va la întâmplare schimbă într-o varietate de ciudat și modele frumoase, de aceea este numit ca numele de caleidoscop.

Caietul de sarcini:

Material: Hârtie + PP

Dimensiuni: 18.5 X 4 cm/7.28 X 1.57"

Culoare: Aleatoare de livrare (Dacă ați cumpărat mai mult de una,de culoare ai primit poate fi de aceeasi culoare sau de culori diferite)

Capacitatea de instruire: Vizual, mâinile și creierul, interesul de formare, dezvoltare intelectuală, coordonarea mana-ochi, comunicarea parinte-copil.

Proceduri Experimentale:

Pasul 1: Rola de hârtie de culoare pe partea exterioară a tubului de hârtie, comune pot fi lipite cu adeziv.

Pasul 2: Autocolant cele trei lentile din plastic într-un triunghi lor de către partea holograma interior cu Adeziv Autocolant.Și apoi pune în tub de hârtie.

Pasul 3: se Acoperă un capăt de tub de hârtie cu alb ochi de plastic capac,și a pus clar mică bucată rotundă în celălalt capăt al tubului de hârtie.Este blocat în partea superioară a prismei și a plecat 2cm poziție pentru depozitarea margele.

Pasul 4: Ia mărgelele și le toarnă pe o bucată rotundă.Pune capacul obiectivului și obiectiv caseta de pe ambele capete ale lentilelor, și întreg caleidoscop de asamblare este finalizată.

Notă:

1. Culoarea accesoriilor sunt aleatoare,vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.

2. Copiii ar trebui să joace cu un adult, deoarece conține mici accesorii și obiecte ascuțite, vă rugăm să aibă grijă de copii, pentru a evita înghițirea.

3. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

4. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachetul include: 1 X DIY Kit Caleidoscop

Tag-uri: autocolant copil astronaut, manual diy kit adulți, mideer jucarii caleidoscop, metal caleidoscop copii, antic caleidoscop, caleidoscop diy galerii, ochelari de soare caleidoscop negru, caz de telefon caleidoscop, jucarie extreme spațiu, simplu caleidoscop.

  • Certificare: Nici unul
  • Material: Plastic
  • Gen: Unisex
  • Numărul De Model: Caleidoscop
  • Avertizare: Nu-l mănânce
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta Recomanda: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Nume De Brand: WOADA
image

Hivusiqawifa

1
2022-01-26

“Caleidoscop "DIY" este făcut pe principiul "Ka nu se poate face" Elemente de model sunt realizate din nu din plastic transparent, Astfel de modele sunt extrem de întunecat Plăci rotunde între care elementele modelului adormi, Nu-l repara, deci, cu usoara compresie Caleidoscop Pe axa longitudinală, modelul elemente sunt turnat și necesare Utilizarea extrem de atent. Mai scurt nu este pentru copii”

Adauga Comentariul Tau Acum