Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Plastic Cu Bicicleta Motocicleta Lanț De Bicicletă Perie Curata De Viteze Grunge Brush Cleaner În Aer Liber Cleaner Scruber Spălare De Biciclete Instrumente De Curățare

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

7.33lei 4.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u203977

Puncte:

1、Lanț de Bicicletă Perie de Curățare: Ideală și simplă soluție pentru lant de bicicleta de întreținere.Curățați lanțul în toate direcțiile.

2、Simplu și Rapid: Acesta poate fi curățat fără a scoate lanțul, care este simplu și rapid, și salvează cantitatea de detergent.

3、360 de grade Curățare: lanț pot fi acoperite în sus, în jos, la stânga și la dreapta, și perii poate fi mai potrivit, de 360 de grade de curățare fără unghiuri moarte, și nici un lanț de bruiaj este în siguranță.

4、Locale Perie de Curățare: nu Există un local perie de curățare pe coada, care se poate curata cu nisip si ulei de pe volant și de a menține fiecare parte a bicicletei.

5、Capacitate Puternică de Decontaminare: shell-ul este robust și durabil, și încrustații și coada perii sunt greu peri perii, care au o capacitate puternică de decontaminare și durata lungă de viață.

Caracteristică:

Lanțuri de bicicletă nevoie de frecvente de curățare și întreținere.Astfel un lanț de bicicletă perie de curățare va escorta siguranța dumneavoastră.

Convenabil pentru a transporta, potrivit pentru îngustă componente de biciclete, cum ar fi lanțuri de bicicletă și volanți.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: despre 24.5*5*3.6 cm/9.65*1.97*1.42 în

Produs material: nylon si ABS

Greutate pachet: aproximativ 70g

Lista De Ambalare:

Lanț De Bicicletă Perie*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: acs instrument de curățare, lanț de bicicletă curat liqvid, oamenii electric perie de curățare, lipiece lanț de bicicletă, silvercrest aspirator auto, li masina de cusut, metal lanț de bicicletă curat, cu ultrasunete a pielii epurator de îngrijire, ametec aspirator, casă lanț de bicicletă curat.

  • Origine: NC(de Origine)
  • caracteristică 2: Universal
  • Material: Nailon Si ABS
  • caracteristică 1: accesorii pentru biciclete
  • caracteristică 3: 360 de grade de curățare

Adauga Comentariul Tau Acum