Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

EIBOS foarte Mari Uscat Caseta Filament Uscător Compatibil Cu 1,75 mm 2.85 mm 3.00 mm 3D cu Filament Uscat Rapid foarte Mari de Temperatură Ridicată

    (0) 0
(1 Recenzii)

871.30lei 609.93lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u202538

EIBOS foarte Mare Cutie de Uscat, cu Filament Uscător, Compatibil cu 1,75 mm, 2.85 mm, 3.00 mm 3D cu Filament: USCAT RAPID, foarte MARI, de ÎNALTĂ TEMPERATURĂ

1.Foarte Mare Homothermic Cutie

CICLOPI are un mare spațiu în interior, Puteți folosi 4 role de 0,5 kg filamente/2 role de 1kg filamente/1 rola de 3kg cu incandescență, în același timp, Potrivit pentru multiformat filamente care inclusiv 1,75 mm/2.85 mm/3mm

2. Excelent efect de uscare

În filament uscător, vom folosi un 100W PTC de încălzire pentru a încălzi spațiul care este rară și inimitabil în piață.După cum știm, de cele mai multe filamente de uscătoare sunt folosind un 48W PI tampon de încălzire pentru a încălzi spațiul de care nu poate să se usuce uniform.Cu toate acestea, aceeași problemă nu va apărea în Ciclopi din cauza noastră PTC tehnologie de încălzire.PTC de încălzire este, de asemenea, cunoscut sub numele de durabil, energy-saver, și ecologic.

3.Reglabil temperatura de încălzire

Temperatura de uscare poate fi setat și procesul de funcționare este simplu.Temperatura poate fi setată într-o gamă mai largă, de până la 70°C.

4.Optimizat metoda de incalzire

De încălzire cu aer cald face uscarea mai eficient; codul unic de conductă de aer design face CICLOPI să respecte principiul de aer termodinamicii, iar filamentul este încălzit mai uniform.

5.În timp Real de umiditate de monitorizare

Independent detectorul de umiditate,afișaj digital.Intervalul de măsurare este de la 10% la 99%.În momentul când CICLOPI este de lucru, umiditatea din interiorul cutiei poate scădea la fel de mici ca 10%(În condiții ideale în laborator).

Descriere Produs

-DE CE AVEM NEVOIE DE CICLOPI

Când plasticul este topit cu umiditate în interiorul, moleculele de apă se transforma în abur și de a crea popping zgomote, și vizibile goluri sau bule de aer în timpul procesului de imprimare.

Fig.1 imprimare 3D cu filament absoarbe umezeala din aer, iar conținutul de interne moleculele de apă crește;

Fig.2 După încălzire, legătura între moleculele de apă și lanțuri polimerice sunt rupte, interne moleculele de apă se va muta la suprafața filamentelor:

Fig.3 aerul cald poate încălzi imprimare 3D cu filament mai uniform și de a accelera evaporarea moleculelor de apa;

Fig.4 După uscare, molecula de apă conținut de imprimare 3D cu filament este redus în mod semnificativ, și gata pentru cea mai bună experiență de imprimare.

Caracteristici

1.Foarte Mare Homothermic Cutie

CICLOPI are un mare spațiu în interior, Puteți folosi 4 role de 0,5 kg filamente/2 role de 1kg filamente/1 rola de 3kg cu incandescență, în același timp, Potrivit pentru multiformat filamente care inclusiv 1,75 mm/2.85 mm/3mm

2. Reglabil temperatura de încălzire

Temperatura de uscare poate fi setat și procesul de funcționare este simplu.Temperatura poate fi setată într-o gamă mai largă, de până la 70°C.

3.Optimizat metoda de incalzire

De încălzire cu aer cald face uscarea mai eficient; codul unic de conductă de aer design face CICLOPI să respecte principiul de aer termodinamicii, iar filamentul este încălzit mai uniform.

4.În buclă închisă constantă de încălzire

Monitorizarea în timp Real a temperaturii în cutie, menținând temperatura în caseta constantă, cu ajutorul buclă închisă intermitent în modul de încălzire

5.Timpul de încălzire poate fi setat în mod liber

Timpul de încălzire poate fi setată în funcție de cerințele dumneavoastră,numărătoarea inversă de configurare este de la Oh la 24 de ore și de închidere este cu o precizie de minut.Puteți seta nelimitat de încălzire, precum și.În acest cadru,CICLOPI este în stare normal deschis.

6.Material ignifug

Componentele de bază ale CICLOPI sunt realizate din VO materiale ignifuge.Built-in de protecție a temperaturii de comutare este, de asemenea, incluse,automată de declanșare peste temperatura.Acest lucru va face CICLOPI chiar mai sigure.

7.În timp Real de umiditate de monitorizare

Independent detectorul de umiditate,afișaj digital.Intervalul de măsurare este de la 10% la 99%.În momentul când CICLOPI este de lucru, umiditatea din interiorul cutiei poate scadea la 10%.

8.Memorie setarea parametrilor

Setul de parametri ultimul timp pot fi memorate în mod automat, și nu vor fi afectate de pană de curent

9. Aspectul unic de design

CICLOPI este proiectat cu un sentiment de tehnologie, folosind vizibile capacul superior și un negru mat de bază pentru a lăsa utilizatorul este capabil să înțeleagă în mod clar curent restul de starea materială.

10. 8 seturi Rulmenti cu incandescență rack

CYCLOPS foloseste 8 rulmenti să efectueze filamente, mișcarea de filamente este mai lină și de imprimare este constantă.

11. Uscare & imprimare același timp.

CICLOPI este capabil de a realiza uscarea în timpul imprimării.Un total de 8 găuri sunt stabilite pe coajă pentru a face multi-direcțional puncte posibil, în scopul de a satisface utilizarea diferitelor tipuri de imprimanta sau mai multe imprimante utilizați în același timp.

12. Siguranța produselor Certificate

CICLOPI au CE, FCC, ROHS, REACH Certificate.

Specificațiile Produsului

Tensiune de intrare: AC 110V1220V 50/60Hz

Putere nominala: 100w

Temperatura Raza De Control: ≤70℃

Dimensiune produs: 213x280x305mm

Greutate netă: 1,4 kg Pachetul

Dimensiune: 245x305x355mm

Total Greutate: 2.0 kg

Calendarul Durata: 1min-24h sau nelimitat

Precizie de Control al Temperaturii: ±2℃

Capacitate Maximă:

Dublu Role 217x80mm

Singur Tambur p217x174mm

Diametrul filamentului: 1.75 mm(nevoie pentru a schimba Tub de Teflon pentru 2.85 mm filament)

Pachetul Inclus:

1*Uscător de CICLOPI(nu sunt incluse Butonul bateriei de senzor de umiditate)

Tag-uri: cutie de țigări anti uscat, geanta 3d cu filament, lampa uv unghii uscător de ue, pulbere uscată sac de depozitare, uscător 3d rășină, tv box 3d sbs, 3d cutie de depozitare copil mic, uscător de plastic 3d 80, uscat cutie roz, uv 9 w uscător de unghii.

  • Caracteristică: Reglabil Temperatura De Încălzire, Excelent efect de uscare
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Utilizare: Imprimanta 3d piese
  • Nume De Brand: FURONGHUA
  • Numărul De Model: 3D cu Filament Uscător de Cutie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: filament uscător de Cutie

Adauga Comentariul Tau Acum