Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Universal Scaun Auto Tetiera Ajutor De Somn Centura De Copii Reglabil Suport Cap Cu Cap Fix Perna Auto Accesorii De Interior Pentru Copii

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

34.28lei 27.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u199271

Puncte:

1、Convenabil de a Folosi: capul de fixare curea este confectionata din tesatura neteda, cu garnitură de cusut, care este moale și groasă.Este foarte convenabil de a folosi, aceasta curea este moale si confortabil, acesta este protejat în timpul mersului, și le oferă un mediu stabil de conducere călătorie.Potrivit pentru ergonomie de proiectare, puteți dormi liniștit chiar și în timpul iernii.

2、Moale si Confortabil: bandana este fabricat din bumbac pur tesatura neteda, cu captuseala, super moale cristal nano pânză, bumbac pp.Ușor, moale, gros de piele simt, purtarea de lungă.Nu se deformează, nu se schimba culoarea, și este sigur de a utiliza.

3、Gât Protecție: atunci Când ia un copil pentru a călători, copilul este ușor să dormi în mașină și se agită capul dintr-o parte în alta.Aceasta perna va rezolva această problemă și pentru a menține capul și gâtul în condiții de siguranță prin fixarea capului pe scaun.

4、Catarama Design: design cataramă de design poate ajuta ajusta distanță confortabilă pentru a satisface experiența dvs. de dormit.Aceasta curea este reglabil și poate potrivi dimensiunea capului pentru a satisface nevoile copiilor.

5、Largă de Aplicații: Aceasta curea poate fi fixat pe un cărucior sau scaun de mașină, și îl puteți folosi în mai multe locuri.

Caietul de sarcini:

Nume: Scaun De Masina Pentru Suport Cap

Culoare: gri, roz, albastru

Dimensiuni:

Tetiera: despre L55*W14cm/L21.65*W5.51in

Fata de Fixare Curea: aproximativ 36.5*7cm/14.37*2.76 în

Caracteristici: prelungit catarama centurii, plus catarama reglabil, ușor de utilizat

Greutate: aproximativ 145g

Cum să Utilizați: Doar pune-l pe scaun direct, acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru călărie, trage un pui de somn în timpul pauzei de prânz, și adulții se pot folosi de asemenea.

Interne Umplutură: fibre de poliester

Lista De Ambalare:

1 x Scaun de Masina pentru Suport Cap

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: masina de portocale perna copii, chuca accesorii auto, accesorii auto sigure, scaun auto copii premier, rutuken scaun de masina, cmax centura perne, scaun auto tetiera perna honda, polemon perna, enfant scaun de masina, pajero accesorii auto.

  • caracteristică 2: Copii Reglabil Suport Cap Cu Cap Fix Perna
  • Material: Alte
  • caracteristică 3: Auto Accesorii De Interior
  • Origine: NC(de Origine)
  • caracteristică 1: Universal Scaun Auto Tetiera Ajutor De Somn Centura
  • Material De Umplere: Fibre Sintetice
  • Nume De Brand: vvcesidot

Adauga Comentariul Tau Acum