Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Fard de pleoape Paleta cu Ridicata Sclipici Pleoape Trusa de 40 de Culori Perlat Mat Machiaj Fumuriu Pământ de Culoare Non-zbor Pulbere Fard de pleoape

    (1) 2
(1 Recenzii)

45.16lei 24.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u199234

"Cumpărătorul Preaviz"

◆ 1. Vă rugăm să citiți cumpărături instrucțiuni înainte de cumpărare, inclusiv utilizarea de copilul categorii.Odată fotografiat, înseamnă acceptare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să consultați negustor în timp.După confirmarea că știi bine produsul, este mai adecvat să acorde fără obiecții a evita orice neînțelegeri.

◆ 2. Ca fotografiere este afectată de mai mulți factori, nu va fi o anumită diferență de culoare, din cauza diferenței în monitor rezoluție și luminozitate.Cumpărătorii care nu pot accepta nici o diferență de culoare, vă rugăm să ia în considerare cu atenție.

◆ 3. După ce a primit toate comorile, vă rugăm să verificați dacă sigiliul este deschis, și apoi să semneze pentru primirea după confirmarea că mărfurile sunt corecte.

◆ 4. După primirea mărfurilor, copilul a constatat că livrarea a fost greșit.Vă rugăm să contactați serviciul clienți imediat după primirea bunurilor, și nu face nimic care să afecteze revânzare.Este o eroare de livrare si puteti negocia o revenire sau de restituire.

◆ 5. Viteza de express logistics este, de asemenea, o problemă care a afectat întotdeauna noi.Dacă vă aflați în nevoie urgentă de produs sau sunt nerăbdător, vă rugăm să luați grijă de ea.Uneori caracterul va afecta viteza de livrare expres.

◆ 6. Măsuri de precauție pentru a exprima încasări.La primirea mărfurilor, asigurați-vă că să-l deschidă în fața curierului, și să semneze pentru primirea după verificare. (Dacă există un curier care nu vrea să vadă marfa, puteți să vă conectați pentru prima dată, și apoi de a inspecta bunurile, în fața curierului.) În cazul în care cantitatea este greșit sau este deteriorat, vă rugăm să refuze să semneze!Dacă vă întrebați pe cineva să semneze în numele dumneavoastră, de asemenea, trebuie să comunice în avans.Odată ce ai semnat, inseamna ca ai aprobat-o.Dacă găsiți orice probleme, vă poate cere companiei de curierat pentru a face o cerere.Ei nu vor accepta.În scopul de a proteja interesele de cumpărători și vânzători, vă rugăm să coopereze.

Măsuri de precauție pentru a cumpara fard de pleoape paleta:

*Despre fenomenul de pulbere zguduitor: praf de produse cosmetice poate provoca praf de spargere în caz de transport pe distanțe lungi de găină și de curierat, în general, aruncarea pachetelor violent. 1-3 zdrobit pulbere nu afectează utilizarea normală.Înainte de expediere, cu atenție vom garanta calitatea fiecărui produs, și înfășurați în două straturi cu o grosime folie cu bule pentru a evita acest fenomen pe cât de mult posibil!Dacă există un fenomen de rupt pulbere, vă rugăm să nu măture toate rupte de pulbere la un moment dat.Puteți adăuga un pic de toner, nu prea mult, un pic, și apoi compact cu un puf sau un prosop de hârtie.Acesta poate fi, de asemenea, utilizate.

Tag-uri: macbook air încărcător, perdele cu margele, 7v shimano pacha.

  • cantitatea: 1
  • NET WT: 100g
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Eficacitatea: Uniforma ten
  • Tip: Fard De Ochi
  • Finisaj: Sclipici, Stralucire, Mat
  • categorie: Fard De Ochi
  • Beneficii: De lungă durată, usor de purtat, Impermeabil / Rezistent La Apă
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Singură culoare/multi-color: Mai presus de opt culori
  • Dimensiune: Full Size
  • Numărul De Model: yy
  • Perioada de garanție de calitate: 3 Ani
  • Origine: NC(de Origine)
  • Impermeabil / Rezistent La Apă: Da
image

Igorb9hotmaicom

2
2021-11-08

“Nu la fel de bun cum am crezut, mai mult pentru a utiliza”

Adauga Comentariul Tau Acum