Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Canapea de colt Acoperi Strecth Praf-dovada formă de L Chaise-longue Canapea Acoperire Elastic Loveseat Acoperă Scaun Huse pentru Camera de zi

    (0) 0
(1 Recenzii)

150.42lei 90.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u198789

Material și design: 92% poliester si 8% spandex tesatura.Colțurile rotunjite sunt învelite cu colțuri și nu sunt ușor să rid; banda elastica iar partea de jos a curelei sunt închise și dublu armat, care nu este ușor să se schimbe.

Mobilier adecvat: este potrivit pentru cele mai multe tipuri de canapele, cum ar fi tesatura canapele din piele, canapele cu lacune.Vă rugăm să măsoare inainte de a cumpara.

1-persoana husa scaunului este adecvat pentru cele mai multe fotolii, cu un spătar lungime de 90 la 140 cm / 35 la 55 de inci.

Cele 2 locuri canapea cu două locuri capacul se potrivește cele mai multe de două locuri, cu o lungime spate de 145 de 185cm / 57 la 72 de centimetri.

Pe canapea de 3 locuri de acoperire este potrivit pentru cele mai multe canapele, iar partea din spate lungime este de 190 230 cm / 75 până la 90 de centimetri.

4-canapea de locuri de acoperire este potrivit pentru cele mai multe canapele, iar lungimea poate ajunge la 235 la 300 cm/92 118 centimetri.

Stai în loc de: în Cazul canapea în formă de L sau colțuri sunt combinate cu 2 piese, aveți nevoie pentru a comanda 2 seturi.Canapea de acoperire este potrivit pentru canapele cu un profund decalaj între scaun cu spătar și cotiera.Mici benzi de pânză se utilizează pentru a ține în loc, împingeți-l în jos și de jos pe cât posibil, se va ține în loc.

Protecție: Această bază canapea capacul poate proteja și de a proteja mobilierul de la scurgeri, pete, uzura si deteriorare a preveni deteriorarea acesteia.Este ideal pentru casele cu animale de companie, sau pentru cei care cauta mobilier accesibile soluții de protecție, și poate face camera de zi mai ordonat și să-și petreacă mai puțin pentru a impresiona invitatii dumneavoastra.

Ușoare și ușor de întreținut: ușor de instalat și de a alege și de loc; se spală la mașină, în apă rece, nu înălbitor, uscat, scăzut, și nu de fier.Pașii de instalare sunt prezentate în figura.

Vă rugăm să rețineți: partea etichetată este înapoi.Există unele parfumuri spumă, sau vă puteți pregăti ceva de genul un prosop pentru a ajuta lucrurile capacul quilt în canapea pentru a se asigura că pătura noastră capacul se potriveste pe canapea mai bine.Vă rugăm să verificați dacă există un decalaj între partea din spate a scaunului și a două brațe (pentru a face lacune) ) Coaja off, astfel încât să poată ține colțuri și se acoperă capacul, nostru capacul poate fi, de asemenea, bine adaptate la REFALAR CANAPEA material și design: poliester și spandex țesături.Colțurile rotunjite sunt învelite cu colțuri și nu sunt ușor să rid; banda elastica iar partea de jos a curelei sunt închise și dublu armat, care nu este ușor să se schimbe.

Pentru a

Mână spală, se spală la mașină, slab se spală, atârnă să se usuce, să nu se usuce

Din cauza manual de măsurare, eroare de 1-3cm este în limite normale.

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine, vă mulțumesc

Cu privire la aberatiile cromatice: imagini de Produs ar trebui să fie luate în natură cât mai mult posibil și în concordanță cu un lucru real.

Pentru că toată lumea e de iluminat și metode de afișare sunt diferite, problema de aberație cromatică nu pot fi evitate.

Culoarea reală a unui singur produs poate fi usor mai deschis sau usor mai inchisa.

La aberatiile cromatice problemă nu este un produs de calitate de problemă.

Tag-uri: vinil canapea loveseat, altis husa scaunului, belecoo scaun de masina, toyato huse, nepotrivite canapea loveseat, acoperi loveseat, vest canapea loveseat, kiduku scaun de masina, almoadon scaun de masina, fungice scaun de masina.

  • Sezon: Primăvara și Vara
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 1/2/3/4Seater
  • Material: Poliester
  • Fabirc Construcții: 130gsm
  • Aplicabile Canapea: Trei Canapea scaun
  • Procesul Tehnica: Obligatoriu
  • Producție: Canapea Acoperi
  • Stil: Solid
  • Fabirc Stil: Simplu
  • Funcția De Tip: Toate

Adauga Comentariul Tau Acum