Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

50pcs transparent bijuterii sac de depozitare de carte din PVC Anti-oxidare Depozitare Inel Colier Cercei Portabil Praf Saci de Depozitare

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

8.55lei 4.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u198526

Descriere:

1. [High Quality]

Cu fermoar, saci din plastic PVC sunt mai puternic, mai puternic și mai durabil decât pungi de plastic, și nu sunt ușor să se rupă.

2. [Fiabile și convenabil]

speciale de design de carte poate proteja de bijuterii și păstrați-l normal.Păstrați orice cercei departe de cercei pe pagina opusă și pentru a evita riscul de a le zgaria.

Pune-l în geantă.Este foarte potrivit pentru afișarea iubita ta cercei într-un mod organizat și elegant mod, atunci când de călătorie, de cumpărături, etc. Este partenerul de călătorie ideal pentru vacanțe.

3. 【Mare Capacitate】

Numărul de pungi de depozitare și dimensiunea de stocare carte pot fi selectate, 3 compartimente poate deține 84, 4 compartimente poate deține 160

4. [Utilizat pe scară largă]

În principal, posibilitatea de a colecta inele, cercei, coliere.Puteți rezuma, de asemenea, și un fel de margele, nasturi, magazin de suveniruri, și monede în funcție de propriile hobby-uri.

Dacă doriți să-l colecteze pentru o lungă perioadă de timp, cred că aceasta este o alegere bună pentru tine, și este, de asemenea, un cadou minunat pentru prieteni și rude.

Caietul de sarcini:

Transparent bijuterii sac de depozitare

Bucurați-vă de bijuterii transparente de depozitare de carte

Acest transparente bijuterii de depozitare de carte este un cadou excelent pentru toată lumea.Potrivit pentru cele mai multe tipuri de inele, cercei și coliere.Dacă vrei să-l iei cu tine atunci când vă deplasați sau du-te afară, îl puteți pune în valiză sau geantă!

Pachetul Inclus:

1*Depozit de carte/10*sac de Depozitare

Tag-uri: rezervați femeile de pe venus, carte de vizită transparente, amplasat sub șa cutie de depozitare auto, uline saci de pânză groasă de sac, cercei femei balck, pânză groasă de sac saci maro, cordon saci de pânză groasă de sac, aur sac de depozitare de catifea, aproape transparent carte, cercei fantezie femei club de noapte.

  • Tip De Produs: Pungi De Cadouri & Titularii
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Saci De Depozitare, Auto-Sigilare Pungi De Plastic, Bijuterii Pungi Zip Lock, Gros Clar Fermoar Cercei Ambalare Saci De Depozitare
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum