Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Mini Macrame Brelocuri Pandantiv Geanta Boho Farmece Cu Ciucuri De Artizanat Lucrate Manual Pentru Masina De Cheie Poseta Portofel Decoratiuni Cadou

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

10.73lei 5.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u19784

Descriere:

Material:Bumbac

Dimensiune:Long20CM

Culoare:Alb

Cantitate:1* Breloc

Caracteristici:

1.Realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât acesta ts durabil.

2. Folosind naturale, sfoară de cânepă, simplu, textura si design, care, cu un unic stil boem.

3. Acesta poate fi folosit ca un ornament să stea pe o geanta, o masina oglinda retrovizoare, sau ca un lanț cheie pentru găsirea ușoară a cheia în geantă.

4. Ușor, portabil și elegant.

5. Este cel mai creativ cadou pentru familie și prieteni.Aceste brelocuri drăguț poate fi dat la prieteni la fel de cadou de Craciun, cadou de Anul Nou, ceremonia de absolvire cadou, cadou de aniversare, etc.

Pachetul inclus: 1* Breloc

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Tag-uri: elo breloc, hm hanorac macrame, cheie cump geanta de designer, tapeatery boho decor, piatră prețioasă breloc macrame, femeie geanta boho, tn breloc, personalizate cheie chan farmece, decor wellcom lemn, vase de macrame agățat.

  • Tema: Mascota
  • Stil: europa
  • Material: Textile & Tesatura
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum