Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina Universala Cu Suport Pentru Telefon De 360 De Grade De Rotație Auto Suport Ventuza Parbriz Muntele Clip Suport Telefon Mobil, Stand

    (2) 5
(2 Recenzii)

3.98lei 2.09lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u196708

Masina Universala Cu Suport Pentru Telefon De 360 De Grade De Rotație Auto Suport Ventuza Parbriz Muntele Clip Suport Telefon Mobil, Stand

Puncte: 1、360 de Grade Unghi Reglabil: Un telefon mobil masina de suport. 360 de Grade de rotație/de rotație de bază vă permite să reglați unghiul necesar.

2、Ușor De Utilizat: lățime interioară a brațului clip este de aproximativ 9.5 cm/3.74 în, care este foarte potrivit pentru telefoane mobile cu titularii de telefon mobil.

3、Design Unic: Echipat cu clip rotativ și mecanism de blocare, dispozitivul nu se va muta în timp ce sunteți de conducere.

4、Ușor pentru a Elimina: lipicios ventuza cu eliberare buton de blocare pot fi atașate cu ușurință la bord, parbriz sau orice altă suprafață netedă.ACESTA nu va cădea și ușor pentru a elimina.

5、După-Servicii post-vânzare: Fara adezivi sau magneți sunt utilizate, și nu poate rezista soarelui de zi cu zi.Dacă aveți orice întrebări sau întâmpinați probleme în timpul utilizării, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți.

Caracteristici:

1. 100% de brand nou și de înaltă calitate.Ușor de instalat.Special concepute pentru parbriz auto din toate telefoanele inteligente.

2. De înaltă calitate, stand mobil pot fi plasate în diferite unghiuri pentru a obține o imagine perfectă.

3. Telefon mobil titularul este o toate-a rundă de suport pentru diverse produse digitale, cu un clip inteligent de proiectare, o mare deschidere și o lățime maximă de până la 9,5 cm/3.74 ÎN, care are o gamă foarte largă de aplicații.

Caietul de sarcini:

Numele: Suport De Telefon Mobil

Culoare: Negru

Material: ABS

Greutate: aproximativ 100 g

Dimensiune: Aproximativ 11cm/4.33 în înălțime, 6 cm/2,36 inci în diametru a site-ului

Caracteristici: poate fi rotit 360 de grade, ușor de utilizat.

Lista De Ambalare:

Titularul De Telefon Mobil*1

Notă:

Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Tag-uri: suport de pahar auto hs, Colț Paranteze, suportul pentru telefon huawei y7 prome, suport de telefon stocarea, adaptate masina acoperi, swees smartphone, mic telefon mobil cartela sim, fara bretele mobile cristal masina, telefon 5 telefon, tabăra free shiping.

  • Nume De Brand: AUTOECHO
  • Material: /
  • Origine: NC(de Origine)
image

Mezenceva1965

5
2021-12-18

“Marfa a venit într-o zdrobit cutie. Calitatea de plastic este groaznic. Nu există nici o pilda de la vânzător. Atunci când asamblarea, a fost necesar pentru a rafina, pac cu zalilizaya resba mingea nu clemă.”

image

Barbie S

5
2022-01-17

“Un produs minunat”

Adauga Comentariul Tau Acum